Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ada Parellada, Semproniana ambVolant
Ada Parellada

Ada Parellada engega Semproniana ambVolant per les comarques de Barcelona

La xef porta el millor de la seva cuina i el seu ‘savoir faire’ a les taules particulars de les poblacions properes amb un àpat i un taller online

Escrit per
Begoña García Carteron
Publicitat

El 2020 ens ha obligat a tots a reinventar-nos i la xef Ada Parellada ha demostrat que, en això de la reinvenció i la creativitat, ella té moltes idees i ben bones! Aquest any, els restaurants de la nostra ciutat han vist com el servei 'delivery', de repartiment dels seus plats i menús a domicili, s’ha instal·lat per quedar-s’hi. I l’Ada ha volgut que les delícies que surten de la cuina del Semproniana no només arribin a les taules dels comensals barcelonins, sinó que puguin anar voltant arreu de les comarques de Barcelona. I tot, d’una manera sostenible, creativa, participativa i deliciosa.

Cada divendres i dissabte els comensals de diverses poblacions dels voltants de Barcelona tenen l’opció de demanar un Menú dels Hits del Semproniana, que inclou un taller online amb la xef. Aquest mes de març, per exemple, ho poden fer els veïns de Sabadell (divendres 12) i els de Sant Vicenç dels Horts (dissabte 13). Des del restaurant porten les comandes (reservades prèviament) a un punt cèntric de la localitat, cap a les 18,30h. El menú s’entrega fred i amb ingredients per separat, per tal que cadascú ho acabi de preparar a casa i ho pugui gaudir en el seu màxim esplendor. I, a les 20 h, comença un taller online on l’Ada Parellada explica als comensals com cal escalfar i presentar cada plat.

Ada Parellada, Semproniana ambVolant
Ada Parellada / Semproniana

Els plats que inclou aquest Menú dels Hits del Semproniana són un tàrtar de gambes, el famós arròs del venere amb formatge de Maó, un costellam de porc i, de postres, pastís de pastanaga. I tot, per 30€ per persona. Ja sabeu, consulteu les xarxes del Semproniana (l’Ada és molt activa a Instagram i molt divertida!), comproveu quin dia el Semproniana ambVolant s’apropa a la vostra població i gaudiu amb l’experiència. I si sou d’una altra població de la comarca i voleu també gaudir d’aquesta idea, només ho heu de comunicar al restaurant per tal que ho inclogui a les noves rutes.

Ada Parellada, Semproniana ambVolant
Ada Parellada / Semproniana
Ada Parellada, Semproniana ambVolant
Ada Parellada / Semproniana

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat