Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Airbnb, sur de Francia
AirbnbAirbnb, sur de Francia

Airbnb busca 12 persones per passar un any viatjant gratis pels seus allotjaments

El programa ofereix allotjament gratis arreu del món, ajudes pel transport per la persona triada i els tres acompanyants que esculli

Rosie Hewitson
Escrit per
Rosie Hewitson
Publicitat

El treball remot pot arribar a ser molt esgotador. Sempre hi ha els empipadors "Estàs 'mutejat!'", i les interrupcions dels companys de pis que entren a agafar qualsevol cosa a l'habitació just quan estàs enmig d'una reunió important. I totes aquelles informacions cabdals que et perds perquè estàs massa ocupat mirant la teva pròpia cara a la pantalla mentre intentes esbrinar si la cella esquerra està una mica estranya avui.

Però a banda dels aspectes negatius, la nova realitat del Zoom ha aportat un gran avantatge: l'adveniment del nòmada digital. Ara que ja no estan encadenats a una oficina, els treballadors remots han aprofitat l'oportunitat de viatjar sense deixar el seu escriptori, i han convertit els cafès, les platges i les cabanes alpines en les seves oficines durant dies o setmanes.

És una cosa que Airbnb preveu que anirà a més en els pròxims anys, ja que les empreses continuen oferint llocs de treball flexibles més enllà de la pandèmia. Per fomentar el nomadisme digital, l'empresa d'allotjaments turístics ofereix a 12 aventurers o aventureres l'oportunitat de passar un any sencer vivint en diferents propietats d'Airbnb arreu del planeta i (aquí ve la gràcia) sense pagar ni un euro.

L'empresa de lloguer està buscant treballadors i treballadores que parlin anglès, d'esperit creatiu, famílies joves o amb els fills que ja hagin volat per formar part del programa durant 12 mesos consecutius: des del juliol del 2021 al juliol del 2022, deu mesos dels quals inclouran viatjar i viure en diferents llocs d'Airbnb arreu del món. Cada persona acceptada en el programa rebrà crèdit per l'allotjament, ajudes pels desplaçaments, suggeriments i accés a les experiències locals a mesura que viatgi pel món amb els tres acompanyants que vulgui.

A canvi, els participants triats proporcionaran a l'empresa informes regulars sobre les seves experiències durant el viatge, per ajudar a "millorar les experiències de llarga durada i ajudar a modelar el futur de la vida flexible en Airbnb".

T'agradaria ser una d'aquestes 12 persones? Consulta la web d'Airbnb per a més detalls i aplica al programa abans del 30 de juny!

NO T'HO PERDIS: 12 llocs increïbles que has de visitar el 2021

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat