Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és com podeu guanyar 1.000 euros en joguines sexuals a Barcelona

L’empresa de plaer adult We-Vibe amagarà els seus productes per diverses ciutats del món i, qui els trobi rebrà joguines sexuals gratis durant un any

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si et diem que a Barcelona s’hi farà una gimcana per a adults, segurament no t’interessi gaire. Però potser canvies d’opinió si t’expliquem que el premi de participar en aquest joc de pistes és realment adult: els guanyadors rebran joguines sexuals gratis durant un any, per un valor total 1.000 euros.

Aquesta gimcana sexual tindrà lloc el 12 de febrer per tota la ciutat de Barcelona i també a altres ciutats del món. La iniciativa l’ha impulsat l’empresa We-Vibe que es dedica als productes de plaer amb per celebrar el dia de Sant Valentí i, a la vegada, d’ajudar als consumidors a ser més atrevits i millorar la seva vida sexual aquest 2022. 

I com es jugarà? We-Vibe amagarà cinc joguines Chorus en llocs romàntics emblemàtics de Nova York, Los Angeles, Toronto, Londres, París, Berlín, Zuric, Viena, Barcelona, Melbourne, Taipei, Hong Kong i Singapur. Els participants hauran de trobar diverses joguines sexuals amagades per la ciutat per poder optar al premi final.

We-Vibe
Steve Zaak

Per què sigui més fàcil descobrir on s’amaguen els premis, el dia 12 de febrer el compte d’instagram de We-Vibe compartirà diverses pistes sobre les localitzacions de les joguines sexuals amagades, a partir de les 18 h de la tarda. Les persones que trobin el premi hauran d'enviar una foto a scavengerhunt@wevibe.com i podran reclamar un any de plaer i joguines sexuals gratis.

NO T'HO PERDIS: Les millors escenes de sexe del cinema

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat