Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ladilla Rusa
Foto: Ladilla Rusa

Així és el 'fastigós' tema nou de Ladilla Rusa (amb un retro-vídeo anys vuitanta)

El duet actuarà a Barcelona el pròxim 24 de febrer i presentarà en directe el nou senzill

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

El duet més irreverent del pop gamberro torna i ho fa amb un títol provocador. Ladilla Rusa aposta ara pel cinisme sense oblidar el seu toc d'humor tan característic. El nou tema es titula 'Madre mía el asco que me das', una composició carregada de referències musicals creuades i de la cultura pop. En ell desplega versos i estrofes plenes de diversió i maneres enginyoses de venjança.

La cançó, produïda de nou per Ignacio Miranda, continua en els paràmetres de l'electropop però aquest cop amb un component més agressiu, amb guitarres que proposen melodies pop i influències psicodèliques, fins i tot de l'spaghetti western.

La cirera del pastís és el vídeo de 'Madre mía el asco que me das', dirigit per Luis Levrato, conegut també per dirigir la part visual d'altres èxits del grup com 'Kitt y los coches del pasado' o 'Macaulay Culkin'. S'inspira en pel·lícules d'acció i superherois amb un punt retro que recorda els anys vuitanta.



Qui vulgui escoltar-lo en directe a Barcelona haurà d'esperar fins al pròxim 24 de febrer, dia que actuaran a la sala Razzmatazz acompanyats de FUTURACHICAPOP. Les entrades ja estan a la venda.

NO T'HO PERDIS: els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat