Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sapakara Fun Parc
Foto: Sapakara Fun Parc

Així és el xiquiparc extrem per a adults prop de Barcelona que s'està fent viral

El recinte promet diversió i reptes que per suar la cansalada i passar una estona diferent

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Quan sentim el mot 'xiquiparc' de seguida pensem en llocs per portar els nens, en festes d'aniversari per a la canalla amb un pràctic bar on els adults s'entretenen mentre dura la festa. Però ara un nou recinte prop de Barcelona ha vingut a capgirar el concepte per presentar-ho com un repte per als adults.

És el que proposa Sapakara Fun Parc, un espai que comença a fer-se viral i on moltes de les atraccions fan pujar els 'likes' en temps rècord. El centre d'entreteniment disposa de diferents àrees, però la més popular és Jungle Tag, un autèntic repte d'obstacles en què els usuaris van guanyant punts si no són gaire maldestres.



Altres zones del parc inclouen llits elàstics per fer salts increïbles mentre es combinen amb reptes de realitat augmentada. I perquè els adults es puguin concentrar en els seus propis recorreguts, també hi ha una zona de xiquiparc autèntic on deixar entretinguda la canalla.

El xiquiparc per a adults viral

Són nombrosos els 'influencers' que han passat pel Sapakara Fun Parc per intentar superar els reptes. Acostumats a saraus, a restaurants cars i a la coberta de iots, resulta tota una sorpresa veure als 'feeds' gent suant la cansalada.


Així que ja ho sabeu, si voleu provar una forma diferent d'entreteniment, caldrà que us desplaceu a 10 minuts de Barcelona, fins al carrer del Silici, 9, de Cornellà de Llobregat, qualsevol dia de la setmana d'11 a 21 h. Ah, i recordeu pujar el vídeo a xarxes.

NO T'HO PERDIS: activitats per a adults per jugar com nens

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona  amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat