Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Belover obra una nova botiga a Barcelona de 300m2
Time Out BarcelonaBelover obra una nova botiga a Barcelona de 300m2

Així és la botiga de joguines sexuals de 300 m² que ha obert a Barcelona

La marca ja triomfa a Madrid i ara estrena un local a la Gran Via de les Corts Catalanes

Núria Sanz Megías
Escrit per
Núria Sanz Megías
Publicitat

Belover és el nom de la botiga, i l'eròtica i sexualitat femenina en són les protagonistes. Després de triomfar amb quatre locals al centre de Madrid, la marca ha decidit fer el salt a Barcelona.

L'espai és de 300 m² i està ubicat a Gran Via de les Corts Catalanes. A Madrid o a Barcelona, la filosofia és la mateixa: brindar a les dones i persones amb vagina un espai segur on poder descobrir i explorar la seva pròpia sexualitat.

Un cop dins, podreu trobar diverses zones temàtiques, organitzades en illes, que van de maquillatge sexual a dolços, passant per artefactes de BDSM, llenceria i vibradors.

Belover obra una nova botiga a Barcelona de 300m2
Time Out BarcelonaBelover obra una nova botiga a Barcelona de 300m2

Manuel Pérez, copropietari de Belover, explica que l'objectiu és "que en entrar a la botiga no hi hagi cap mena de tabú, que sigui com entrar en una perfumeria o una botiga d'Apple".

No és casualitat que la gamma cromàtica d'aquesta botiga siguin els colors càlids i pastel, que hi hagi tanta il·luminació i que la intensitat dels productes sigui progressiva, fins a arribar a la zona de BDSM, al final del local.

Comprar joguines sexuals pot ser una experiència

Pérez explica que la gràcia d'aquesta nova botiga no són solament els productes que s'hi poden trobar, com poms de dutxa o vibradors líquids. A diferència d'altres marques conegudes, en aquesta botiga es pot veure en primera persona tot allò que està exposat a les illes per poder apreciar directament les joguines.

Els productes es disposen en les illes temàtiques de la botiga
Time Out BarcelonaEls productes es disposen en les illes temàtiques de la botiga

Tallers i showrooms

A més de tot això, Belover també oferirà a Barcelona tallers i xerrades sobre els seus productes més de moda i com usar-los correctament, 'showrooms' de llenceria i esdeveniments conjunts amb altres firmes líders del sector.

NO T'HO PERDIS: Les millors activitats del mes de l'orgull i el Pride a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat