Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Àrea de jocs infantils d'Alfons el Magnànim
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així és la nova superàrea de joc infantil a Barcelona (amb tobogans espectaculars)

Disposa de 760 metres quadrats i les seves dues torres de 5 i 6 metres són el seu reclam principal

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

En l'època sense escola, pares i cuidadors busquen per tot arreu plans per fer amb la canalla a Barcelona. Des d'aquesta setmana, hi ha una novetat especial a la ciutat amb elements únics que faran les delícies dels més petits.

L'Ajuntament de Barcelona ha posat en funcionament una nova "superàrea" de joc infantil amb 760 metres quadrats i que compta amb elements únics en tota la ciutat.

Entre els seus principals reclams figuren dues torres de 6 i 5 metres d'alçada que disposen d'uns espectaculars tobogans en espiral que faran les delícies dels més petits, atraccions inèdites a tot Barcelona.

Aquesta gran estructura disposa de plataformes d'accessibilitat i transferència que permeten que el màxim d'infants puguin gaudir del joc de forma simultània.

Àrea de jocs infantils d'Alfons el Magnànim
Foto: Ajuntament de Barcelona

Nou servei a Sant Martí

La nova zona de joc infantil s'ubica al carrer d'Alfons el Magnànim, entre els carrers de Cristóbal de Moura i Mogent, al districte de Sant Martí.

A més de les grans plataformes i els tobogans, la canalla hi trobarà un gronxador col·laboratiu de corda, un giratori a cota zero o un llit elàstic. Cintes d'equilibri i un sorral amb taula-sorral complementen l'oferta de jocs amb altres àries verdes de descans.

Àrea de jocs infantils d'Alfons el Magnànim
Foto: Ajuntament de Barcelona

La nova àrea infantil se suma a altres espais habilitats per a infants al parc de les Glòries, a Sant Martí; la del parc d'Antoni Santiburcio i el pop del parc de la Pegaso, a Sant Andreu; el de la balena del Parc Central de Nou Barris i l'oreneta dels Jardins de la Indústria, a l'Eixample.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat