Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Addams House', el escape room inspirado en 'Wednesday'
Foto: Golden Pop'Addams House', el escape room inspirado en 'Wednesday'

Així és l'escape room basat en la sèrie de Netflix 'Wednesday' que ha obert a Barcelona

'Addams House', un escape room inspirat en la família Addams i la coneguda sèrie de Netflix

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Qui no coneix els curiosos personatges de la família Addams? És difícil escoltar la clàssica melodia de les pel·lícules i no espetegar els dits dues vegades al ritme de la música. Els Addams han tornat al centre de la cultura mediàtica amb 'Wednesday', la sèrie de Netflix que té com a protagonista la filla adolescent de la família amb el mateix nom i dirigida per Tim Burton. Aquesta narra tots els problemes als quals la jove s'enfronta quan la internen a la residència de Nevermore, i si sou fans de 'Wednesday' tenim bones notícies: us podeu endinsar a la història i conèixer els seus personatges amb aquest escape room temàtic i únic a Barcelona, 'Addams House'.

Descobreix on s'amaga la fortuna dels Addams

Aquest escape room va néixer fa tres anys, però en els seus inicis estava inspirat simplement en les clàssiques pel·lícules dels Addams. Amb l'èxit de la sèrie de Netflix, ara presenta una proposta nova i renovada on la història de la Wednesday és protagonista. 

Primer, tindreu l'honor de ser convidats a la residència de Nevermore, a prop de la qual se situa la mansió dels Addams. Haureu de trobar la famosa mansió, completar totes les proves macabres que us posarà la família per evitar que trobeu la seva fortuna, i finalment, com a bon 'escape room', aconseguir sortir-ne

Descobreix Nevermore i escapa de la mansió dels Addams
Foto: Golden PopDescobreix Nevermore i escapa de la mansió dels Addams

Al principi del joc us trobareu una esgarrifosa entrada on entre fum, calaveres i sons que us posaran els pèls de punta, haureu d'anar completant les diferents proves. 

Un dels espais del escape room
Foto: Clara RuizUn dels espais del escape room

Un escape room macabre... però també per la canalla

Tot i que la decoració del joc és macabra i fantasmagòrica, igual que la família Addams, aquest escape room no és de terror i l'entrada està oberta a tothom. El públic infantil és a partir de 8 anys, i es fan sessions només d'adults, només de petits o, si es prefereix, de petits acompanyats d'adults. Segons expliquen, és per això que l'escape room no està plantejat a partir d'ensurts i experiències de terror, sinó de decoració i joguines macabres amb les quals els participants poden interactuar.

No us deixeu enganyar pels Addams!
Foto: Golden PopNo us deixeu enganyar pels Addams!

Les sessions d'adults són per a grups de màxim 6 persones i les de canalla de 10. En els dos casos, es disposa de 90 minuts per trobar la mansió dels Addams i aconseguir sortir-ne sense conseqüències. 

On és i quant val l''escape room' de Wednesday?

Aquest escape room està situat de forma permanent a Golden Pop Sant Andreu (C/ de Castellbell, 24). Està obert cada dia i les sessions són a les 17 h, a les 19 h o a les 21 h. Pel que fa al preu, si la partida compta amb dos jugadors són 50 euros cadascun, si són tres són 35 euros i a partir de 4 jugadors són 25 euros. Podeu reservar hora a la pàgina web de l'escape room. 

NO T'HO PERDIS: 'Escape room': jocs d'escapament en viu a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat