Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és l'experiència de 360º que ens introdueix en l'obra de Van Gogh

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A partir del 14 de març veureu al Port Vell una gran carpa. No és ni un nou circ ni una instal·lació del festival Llum que no s'ha volgut marxar. Es tracta de 'Meet Vincent van Gogh', una experiència multisensorial que han creat experts del Museu Van Gogh d'Amsterdam i que permetrà que el públic s'acosti a les obres i la vida del pintor holandès d'una manera com mai s'ha fet abans.

No és una experiència museística més, es tracta d'una carpa de 1.500 m2 dividits en sis espais en els quals els visitants podran veure, tocar i fins i tot escoltar els pensaments del pintor holandès. Sí, heu llegit bé, podreu fer el que en un museu, galeria o sala d'art està totalment prohibit, tocar! 'Meet Vincent van Gogh' inclou reproduccions de les obres d'art originals perquè toqueu el traç de les pinzellades així com projeccions a escala real, fotos, fragments de vídeo, reproduccions detallades, animacions interactives, decorats teatrals i fragments de més de 800 cartes.

Meet Vincent van Gogh

Carolien Sikkenk © Meet Vincent van Gogh Experience

Durant el recorregut, cobraran vida nombrosos personatges com el mateix pintor, el seu germà Theo, la seva cunyada Jo Bonger, la seva mare i altres persones que van ser clau en la seva vida, i també podreu 'viatjar' a llocs que van marcar la vida del pintor, com el cafè parisenc Le Tambourin, l'hospital de Sant-Rémy i la Casa groga d'Arles. 

'Meet Vincent van Gogh' estarà al Pla de Miquel Tarradell, al Port Vell, des del 14 de març fins al 2 de juny de 10 a 21.30 hores. I el preu de l'entrada, amb audioguia inclosa, va dels 11 als 15 euros.

Últimes notícies

    Publicitat