Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mushkaa
Foto: Gallery Sessions

Així és 'Sexy sensible', el nou àlbum de Mushkaa amb 9 cançons i diverses col·laboracions

La vilassarenca ha presentat el seu nou treball en un esdeveniment en directe a Twitch

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Dies després de la sessió amb Gallery Sessions on ens va avançar 'El Disfraz', ja podem gaudir del nou treball complet de Mushkaa. 'Sexy Sensible' és el nou àlbum de la vilassarenca que ha publicat aquest dijous 18 de gener a través d'un esdeveniment en directe a Twitch. El directe ha començat amb un torneig del videojoc 'Mario Kart' i, poc més tard, la cantant ha començat a desgranar els temes del disc.

'Sexy Sensible' està format per nou temes que inclouen col·laboracions amb la seva germana, la Greta Farelo, i altres artistes com Bexnil, Akilon 340 i Negro Dub, entre d'altres. Alguns dels títols que conformen el nou disc són 'Señal de respeto', 'Gallery', 'Xarnega', 'Sexe sexy', 'Habibi', 'Imperio' o 'Entre el fum', nom del single que va publicar a finals d'octubre.

Les cançons barregen sons electrònics amb ecos llatins com el del reggaeton i lletres en català i castellà que parlen de temes que ja s'han convertit en recurrents a les cançons de la de Vilassar de Mar: l'amor, el desamor i la sexualitat entre d'altres.

Segons el que ha publicat la mateixa artista al seu compte d'Instagram, defineix 'Sexy Sensible' com "el projecte més real i personal que he fet fins ara i després de tant de temps he pogut connectar amb el procés de les coses i el que és més important, amb l'Irma", i afegeix que el projecte vol mostrar les seves dues cares: la 'sexy' i la sensible.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat