Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gran Recapte d'Aliments
Foto: Instagram / @granrecapte

Així pots deduir la donació al Gran Recapte a la declaració de la renda 2023

La iniciativa té lloc aquest divendres 24 i dissabte 25 de novembre a diversos supermercats de Catalunya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Arriba a Catalunya una nova edició del tradicional Gran Recapte d'Aliments. El divendres 24 i dissabte 25 de novembre es du a terme la recollida física d'aliments als supermercats, on hi ha un equip de voluntariat per fer les vostres donacions de manera presencial. A més de la compra d'aliments, podeu fer un donatiu a les línies de caixa dels supermercats i també podeu fer una donació puntual o periòdica a través de la web del Gran Recapte, així com per bizum al número 33596. Si no us podeu apropar en persona, la campanya de donacions econòmiques s'allargarà fins al 30 de novembre.

Què has de demanar per deduir la teva aportació a la declaració de la renda?

Heu de sol·licitar el certificat fiscal de les donacions econòmiques als supermercats. Només heu d'indicar l'import de la donació que heu fet i el número de tiquet de compra, amb una foto del rebut i el vostre DNI escrit. Si voleu demanar el certificat, teniu fins al 31 de desembre per fer-ho i us arribarà l'abril de 2024. Recordeu que des del 2020 es pot desgravar fins a un 80% dels diners aportats en una donació a la declaració de la renda dels primers 150 euros. Si la despesa és més gran, el percentatge de deducció serà del 35% o del 40% si en els dos exercicis anteriors es va donar una quantitat igual o superior a l'any anterior.

Com ser voluntari?

A través de la web del Gran Recapte podeu formar part activament de la iniciativa. Només cal escollir a quina província vols fer el voluntariat a través d'un formulari amb les vostres dades personals i us enviaran tota la informació. Estareu dins d'un equip present a l'entrada d'un dels supermercats que hi participen, el divendres 24 i/o el dissabte 25 de novembre i podeu apuntar-vos a un o més d'un torn de 4 hores.

NO T'HO PERDIS: La guia més completa per celebrar el Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat