Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà el piromusical de La Mercè 2021

Un espectacle descentralitzat que es podrà veure des de casa o per la televisió

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’any passat, la Mercè es va acomiadar amb un Piromusical inèdit, diferent i sorprenent. Per tal d’evitar les grans aglomeracions, l’espectacle de llums i so va ser descentralitzat i va comptar amb quatre punts de llançament de focs des de diversos districtes de la ciutat. 

El resultat va ser un espectacle més potent i grandiloqüent que mai, que, a més, era visible des de la majoria de punts de la ciutat. És per això que, després d’aquesta experiència tan positiva i tenint en compte que encara es mantenen les recomanacions per fer front a la pandèmia, el piromusical de La Mercè 2021 repetirà els punts de llançament descentralitzats de l’any passat i tornarà a tenir la mateixa alçada i potència que l’any 2020. 

El diumenge 26 de setembre a les 22 h, tot el cel barceloní es convertirà en un gran escenari d’un espectacle de llum i color que es podrà seguir a ull nu o bé des de TV3 o Betevé. El llançament de focs durarà 20 minuts i tindrà com a ingredient principal una banda sonora curosament seleccionada pel dissenyador de so i de bandes sonores per a espectacles Jordi Bonet i pel crític i programador Jordi Turtós. 

A més, com que la ciutat de la Mercè 2021 és l’Havana, molts dels temes de so seran un homenatge a la capital cubana, però hi haurà també una commemoració musical del 150è aniversari d’una festa major que és la imatge viva de la Barcelona popular. Un bloc del Piromusical recordarà la commemoració, l’any 2020, del centenari del primer concert, al Palau de la Música Catalana, de l’Orquestra Pau Casals, un projecte que havia impulsat el mateix músic, a més del 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven.

Així que, com l’any passat, no caldrà desplaçar-se fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per veure el Piromusical: gràcies als quatre punts de llançament distribuïts per la ciutat, es podrà fer des de la finestra, la televisió, o el balcó o el terrat de casa.

NO T'HO PERDIS: Festes de La Mercè 2021: guia completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat