Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà el piromusical de La Mercè 2022

Música italiana, optimisme i una mica d'òpera per celebrar els 175 anys del Gran Teatre del Liceu

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Guardeu-vos el dilluns 26 a les 22 h a les vostres agendes: serà el dia que el Piromusical clourà la Festa Major de Barcelona, com sempre, des de l'Avinguda Reina Maria Cristina. Aquest any tindrà cinc blocs musicals diferenciats: en primer lloc sonaran melodies italianes i romanes, mentre que el segon bloc parlarà sobre l’empoderament de la dona amb música en clau feminista. El tercer bloc serà a ritme d’òpera per commemorar els 175 anys del Gran Teatre del Liceu, i el següent esdevindrà un crit contra la guerra arreu del món. Per últim, el cinquè bloc serà un final de festa ple d’energia i optimisme. Aquest any anirà a càrrec de la pirotècnica Igual.

Més pirotècnia

L’espigó del Gas, a la platja de la Barceloneta, serà la seu del XXIII Festival Pirotècnic Internacional de la Mercè. Enguany, com Roma és la ciutat convidada, les protagonistes seran dues pirotècniques italianes. Divendres 23 l’espectacle estarà produït per Iannotta Fireworks, una empresa provinent de Nàpols, i dissabte 24, diada de la Mercè, el castell de focs anirà a càrrec de la pirotècnica Morsani de Roma.

NO T'HO PERDIS: La Mercè 2022: Guia Completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat