Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà el Piromusical de les festes de la Mercè més atípic de la història

Per primer cop els focs artificials es llançaran des de quatre punts diferents de Barcelona per evitar aglomeracions

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El Piromusical és una de les cites més esperades de l'any a la ciutat. L'Ajuntament ja va anunciar com seria un dels grans secrets de la festa major d'enguany, i si us pregunteu com es podrà celebrar el Piromusical en temps de covid-19, tenim les respostes. Serà, com sempre, l'acte que tancarà dies de festa, el pròxim diumenge 27 de setembre a les 22 hores. Enguany oblida't de presenciar-ho des dels peus de les Fonts de Montjuïc, la pandèmia obliga a seguir l'espectacle de foc, aigua i música des del balcó o des de TV3 a partir de les 22 hores.

Piromusical des de casa

L'objectiu principal és evitar les aglomeracions de cada any sense haver de cancel·lar un dels reclams més desitjats del programa de les festes. És per aquest motiu que el Piromusical 2020 es podrà seguir des del balcó o el terrat de casa a partir de les 22h, descentralitzant l'espectacle i ubicant-lo en quatre punts estratègics de la ciutat: Sants-Montjuïc, les Corts, Nou Barris i Sant Martí. 

I la part musical? L'Ajuntament emetrà la banda sonora en directe, enguany dedicada a la gent gran amb temes populars dels anys 40, 50 i 60, a través de Catalunya Ràdio i TV3. Una experiència que fusionarà l'ús d'aparells electrònics i el directe.

NO T'HO PERDIS: Barcelona té la millor universitat d'Espanya segons un important rànquing

Últimes notícies

    Publicitat