Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà la Cursa de la Mercè 2020: dos dies i dos recorreguts

La tradicional competició de la festa major se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els dies 19 i 20 de setembre se celebrarà la 42a edició de la tradicional cursa de la Merçè, encara que enguany serà molt diferent a causa de la crisi sanitària. En primer lloc, hi haurà dos recorreguts, el presencial i el virtual. Per altra banda, la carrera complirà totes les mesures de seguretat contra el contagi: les infraestructures estaran desinfectades, hi haurà dispensadors de gel hidroalcóholic per als participants, el personal de l'organització evitarà en tot moment una concentració massiva de gent i, finalment, la mascareta serà obligatòria a la sortida i a la meta, a més a l'arribada se substituirà per una nova que proporcionarà l'organització.

El recorregut presencial

Hi ha un límit de 3.000 participants triats per ordre d'inscripció. Els corredors començaran la carrera de manera escalonada. És a dir, hi haurà quatre tandes de sortida des de l'av. Litoral/Josep Pla: 8.00h, 8:45h; 9:30h; 10:30h. A cada hora començaran la carrera un màxim de 375 persones. El recorregut és de 10 km i l'arribada es troba a la pista d'atletisme CEM La Mar Bella.

El recorregut virtual

La principal novetat d'enguany serà la possibilitat de participar a través d'un recorregut virtual. Després de fer la inscripció corresponent, cada participant s'haurà de descarregar una aplicació i triar el seu propi circuit i la distància a recórrer, que pot ser de 10 km, 5 km o 2 km. L'aplicació registrarà per geoposició el recorregut i la velocitat de cada participant. L'app estarà activa durant els dos dies en què se celebrarà la cursa, i cada usuari podrà fer el seu recorregut en el moment que desitgi. L'aplicació començarà a funcionar des de les 00.01 del dissabte dia 19 fins a les 23.59 del diumenge dia 20 de setembre

NO T'HO PERDIS: Així seran les festes de la Mercè 2020

Últimes notícies

    Publicitat