Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
España, futbol
Foto: Shutterstock

Així serà la pantalla gegant per veure la final del Mundial a Barcelona gratis

Accés lliure per a 2.000 espectadors que podran presenciar l'esdeveniment diumenge a les 12 h

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Una final per a la història, un partit carregat de simbolisme. La final del Mundial de futbol femení tindrà lloc el pròxim diumenge 20 d'agost a les 12 h (hora catalana). En el Sydney Football Stadium s'enfrontaran la selecció espanyola i l'anglesa.

Altres ciutats com Madrid ja es preparen per a un esdeveniment tan transcendent, i Barcelona també es vesteix de gala. L'Ajuntament habilitarà una instal·lació esportiva municipal de primer nivell per poder seguir la final. Fins a 2.000 espectadors tindran entrada lliure i gratuïta.

Tot això serà a través d'una pantalla gegant instal·lada al Centre Esportiu Municipal Olímpic Vall d'Hebron (passeig de la Vall d'Hebron, 166-176). Els seguidors de selecció femenina de futbol tenen una cita per veure aquest partit històric, ja que es tracta de la primera vegada que l'equip aconsegueix arribar a la final i l'expectació és màxima.

Normativa d'accés

El pavelló s'obrirà una hora abans de l'inici del partit, a les 11 h. S'hi establirà un control d'accés i no es permetrà l'entrada d'objectes perillosos i contundents. Tampoc es permetrà l'entrada de pirotècnia i ampolles de vidre o envasos rígids.

NO T'HO PERDIS: 12 bars per veure el futbol a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat