Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aficionats del Barça celebrant el títol de lliga
ShutterstockAficionats del Barça celebrant el títol de lliga

Així serà la rua dels campions i campiones del Barça pels carrers de Barcelona

Les seccions masculina i femenina del club celebraran el títol de lliga i hi haurà afectacions de mobilitat entre les 18 i les 21 h

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

La rua del Barça recorrerà aquest dilluns diversos carrers del centre de Barcelona per celebrar la victòria de les seccions masculina i femenina a la Lliga La comitiva es prepararà i sortirà a les 18:00 h del Camp Nou i seguirà el recorregut pel carrer d’Arístides Maillol, la Travessera de les Corts, Numància, Berlín, París, Balmes, Pelai, Plaça Catalunya, Fontanella, Plaça Urquinaona, Trafalgar, Passeig de Sant Joan, finalitzant a l’Arc de Triomf. La longitud del recorregut serà d’aproximadament 6,8 quilòmetres i està previst que acabi a les 21.00 h.

Rua de campions i campiones
Foto: fcbarcelona.catRua de campions i campiones

Durant la rua, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d'Esquadra, garantirà la seguretat de l'esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l’itinerari i efectuaran els desviaments necessaris.

El transport públic es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua per tal que es puguin adoptar mesures de control d’accés i de regulació de fluxos de persones.

NO T'HO PERDIS: Time to Eat Fest, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat