Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Morad (Sónar 2022)
Alba RuperezMorad (Sónar 2022)

Així seran els concerts de Morad en grans recintes (dates, entrades, preus i prevenda)

L'artista MDLR actuarà a Barcelona, València, Bilbao i Madrid

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

A finals de l’any passat, l’artista Morad feia la seva segona gira europea en què va passar per ciutats com Lisboa, Colònia, Zúric o Milà i que va acabar amb un doble 'sold out' al WiZink Center de Madrid, juntament amb el Dellafuente, al Red Bull SoundClash. El seu èxit no s’atura ni s’estanca. Sense anar més lluny, el mateix 2023, amb el llançament de l'àlbum 'Reinsertado', l’hospitalenc va assolir marcar el quart millor debut espanyol en la història de Spotify i va debutar com el número dos mundial a la plataforma, superant els 10 milions d’escoltes. I és que és normal (lololo-lolo) perquè Morad, a través del drill i el trap, ha aconseguit connectar amb tota una generació.   

Aquest any, l’èxit l’ha recompensat. Per primera vegada, el cantant farà un tour per grans recintes de l’Estat: al Marina Norte de Valencià, el 8 de setembre; al Bizkaia Arena de Bilbao, el 5 d’octubre; al WiZink Center de Madrid, el 23 de desembre, i al palau Sant Jordi de Barcelona, el 3 de gener del pròxim any. 

Com aconseguir entrades pels concerts de Morad?

La venda general al públic de les entrades d’aquest tour es posen a la venda a partir del divendres 8 de març a les 12.30 h a través de ticketmaster i livenation

Tanmateix, hi ha persones que a partir d’avui han pogut accedir a la prevenda. Es tracta de totes aquelles registrades a la plataforma de Live Nation i dels clients del banc Santander que, a condició d’utilitzar una targeta bancària de l’entitat per adquirir els tiquets, han pogut aprofitar la promoció emmarcada dins el programa Santander Smusic.

Quant costaran les entrades?

Els costos de les entrades oscil·laran entre els 35 € i els 65 €, depenent de si es tria pista o grada.

NO T'HO PERDIS: Els concerts més esperats a Barcelona el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona





Últimes notícies

    Publicitat