Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pearl Jam
Live Nation

Així seran els concerts de Pearl Jam a Barcelona (dates, entrades, preus i prevenda)

La mítica banda de grunge presenta en aquesta gira mundial el seu dotzè àlbum d'estudi, 'Dark matter'

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Pearl Jam ha anunciat dues dates a Barcelona. Sí, sí. Dues. La banda de Seattle formada per Eddie Vedder, Mike McCready, Stone Gossard, Jeff Ament i Matt Cameron arribarà els dies 6 i 8 de juliol a la ciutat per a presentar-nos el seu dotzè àlbum d’estudi, 'Dark matter', un disc que veurà la llum el 19 d’abril, però que ja n'ha llançat el primer single en les diferents plataformes de reproducció de música. 

La mítica banda de grunge s’embarca en una gira mundial que comença al maig i que aquí aterra al Palau Sant Jordi, com ja ho van fer en la seva última visita l’any 2018. 

Com i quan es podran comprar les entrades als concerts?

Per adquirir les entrades, Pearl Jam ha demanat un favor als seus seguidors: registrar-se a través de Ticketmaster. Ho fan per bloquejar els bots i assegurar-se que els veritables fans puguin adquirir entrades per al seu xou. El termini d’inscripció a aquest formulari s'obrirà fins diumenge 18 de febrer a les 23.59 h, però cal que sapigueu que el registre no garanteix l’accés a la venda d'entrades. De tots els inscrits, se seleccionaran a l'atzar uns quants afortunats que obtindran un codi amb què podran comprar les entrades (a partir de 23 de febrer a les 10 h).

Els preus oscil·laran entre els 99 i els 140 euros, depenent si el lloc és a pista o en grada. 

Com és el nou disc de Pearl Jam?

Els membres de la banda, juntament amb el productor Andrew Watt, es van retirar l’any 2023 als estudis Shangri-La a Malibú. En només tres setmanes van crear el que és el seu dotzè àlbum d’estudi. Tot i que encara no s'ha publicat, ja sabem els títols de les cançons:

  1. Scared of fear
  2. React, respond
  3. Wreckage
  4. Dark matter
  5. Won't tell
  6. Upper hand
  7. Waiting for Stevie
  8. Running
  9. Something special
  10. Got to give
  11. Setting sun
Pearl Jam
Live Nation

NO T'HO PERDIS: Els concerts més esperats a Barcelona del 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat