Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Adele
Foto: Instagram / @adele

Així seran els concerts exclusius d'Adele a Europa (dates, entrades, preus, prevenda)

La cantant anglesa actuarà en un recinte a l'aire lliure creat només pels seus quatre concerts

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de gairebé 100 actuacions completades de 'Weekends with Adele', la seva residència a Las Vegas, Adele trepitjarà Europa per primer cop en vuit anys amb una sèrie d'actuacions exclusives. La cantant anglesa ha anunciat que oferirà concerts especials a la ciutat alemanya de Múnic diverses dates d'agost de 2024. Seran en un recinte a l'aire lliure construït especialment per a les quatre actuacions i que tindrà una capacitat per a 8.000 persones. Milers de fans podran gaudir d'un espectacle que, com ha anunciat la mateixa cantant al seu Instagram, "serà un estadi únic dissenyat al voltant de l'espectacle que vull donar".

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Adele acabarà la seva estada a Las Vegas el pròxim mes de juny, que conclourà amb 50 caps de setmana d'actuacions i 100 concerts. Malgrat que el 2023 es va establir a la ciutat estatunidenca, el 2022 va oferir un concert al Hyde Park de Londres on va penjar el cartell de 'sold-out' a les poues hores de posar a la venda les entrades. Adele no és l'única artista internacional que ha canviat les gires per un temps a Las Vegas; Lady Gaga va iniciar una residència de concerts a un teatre de la ciutat on, fins al 2022, va combinar alguns dels seus majors èxits amb versions de jazz i piano de cançons del Great American Songbook.

Com aconseguir entrades pels concerts d'Adele?

Aconseguir entrades per algun dels  concerts a Alemanya de la cantant no serà feina fàcil, però no és impossible. Fins dilluns 5 de febrer a les 18 h podeu registrar-vos a l'enllaç de la pàgina web d'Adele per entrar a la llista de candidats per aconseguir les entrades. Els enllaços per poder accedir a la prevenda s'enviaran durant el dimarts 6 de febrer i l'accés a la prevenda s'habilitarà l'endemà a les 10 h. Si no heu aconseguit accedir a la prevenda, no us preocupeu, perquè la venda general al públic està prevista pel divendres 9 de febrer a les 10 h

Quant costaran les entrades?

Els costos de les entrades per als espectacles d'Adele a Munic encara no s'han revelat, però si ens hem de fixar en els preus de la residència a Las Vegas, aneu preparant entre 120 i 895 €.

En quines dates actuarà a Múnic?

Divendres 2 d'agost del 2024

Dissabte 3 d'agost del 2024

Divendres 9 d'agost del 2024

Dissabte 10 d'agost del 2024

Dimecres 14 d'agost del 2024

Divendres 16 d'agost del 2024

Divendres 23 d'agost del 2024

Dissabte 24 d'agost del 2024

Divendres 30 d'agost del 2024

Dissabte 31 d'agost del 2024

Adele, música que trenca rècords i reina dels mems

'Hometown glory' va ser el senzill que va convertir l'artista en tota una estrella al Regne Unit l'any 2008 i, un any més tard, els Grammy van presentar la cantant a la resta del món. Setze anys després, Adele ha venut més de 70 milions d'àlbums i acumula alguns rècords a les seves espatlles com el de ser l'artista amb més BRIT Awards de la història i el de l'artista britànica amb més premis Grammy de la història. A més, quan va sortir el seu disc '30', Adele va reclamar a Spotify que el seu àlbum s'hagués d'escoltar cronològicament, no en aleatori, una reclamació que va canviar per sempre el format de la plataforma.

A més de la seva empremta a la música, Adele també l'ha deixat a les xarxes. La cantant ha protagonitzat centenars de mems virals com el seu 'divorce, babe, divorce' durant un directe d'Instagram o la seva presència durant la Superbowl de 2023. "És un treball molt dur ser un mem constant" va confessar entre riures la mateixa artista en un dels seus concerts de Las Vegas. 

NO T'HO PERDIS: Els concerts més esperats a Barcelona el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat