Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Interior de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic

Així seran les naus per fer turisme espacial

L’empresa Virgin Galactic ha mostrat una simulació sobre com seran les naus espacials comercials

https://d32dbz94xv1iru.cloudfront.net/customer_photos/c768ef05-69df-41fc-9b92-28fe5265ae08.jpg
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Tothom ha somiat algun cop en anar a l’espai, doncs aquest somni cada cop s’apropa més a la realitat. Cada vegada es parla més de fer turisme espacial, de fet ja són bastants les empreses les que estan presentant aquests tipus de viatges. Virgin Galactic, Space X i Blue Origin són algunes de les companyies aeroespacials que més estan apostant per aquesta modalitat de turisme.

Virgin Galactic, l’empresa aeroespacial britànica, ja està desenvolupant naus espacials comercials i té com a objectiu oferir, en un futur no gaire llunyà, vols espacials suborbitals per a turistes. Per aquest motiu l’empresa ja ha mostrat un prototip de la seva primera nau espacial comercial, denominada SpaceShipTwo.

 

 

SpaceshipTwo sembla una combinació entre un avió i una nau espacial. Estarà formada per 12 seients, cada un en 4 mides diferents per tal d’adaptar-se al cos del turista i que aquest viatgi de manera còmoda tenint en compte la velocitat que agafarà la nau. A més, cada seient tindrà una pantalla, com en els vols comercials, on es podrà veure tota la informació del viatge.

 

Interior de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic
Seients de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic

 

El més interessant d’aquests trajectes no serà el destí sinó el viatge en si, i és per això que les naus estaran plenes de finestres, tant al lateral com al sostre, per tal que els passatgers puguin observar l’espai.

 

Interior de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic

Tot i que ja s’estan fent moltes proves per fer aquests viatges espacials, encara no sabem amb exactitud quan podrem fer viatges a l’espai, l’únic que sí que podem assegurar és que tindrà preus desorbitats, i mai més ben dit. El viatge amb Virgin Galactic valdrà aproximadament 213.000  euros per persona i amb Space X podran arribar a valdre més de 40 milions d’euros.

 

 

NO T'HO PERDIS: Barcelona es manté com una de les millors destinacions turístiques del món

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat