Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així seran les naus per fer turisme espacial

L’empresa Virgin Galactic ha mostrat una simulació sobre com seran les naus espacials comercials

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Tothom ha somiat algun cop en anar a l’espai, doncs aquest somni cada cop s’apropa més a la realitat. Cada vegada es parla més de fer turisme espacial, de fet ja són bastants les empreses les que estan presentant aquests tipus de viatges. Virgin Galactic, Space X i Blue Origin són algunes de les companyies aeroespacials que més estan apostant per aquesta modalitat de turisme.

Virgin Galactic, l’empresa aeroespacial britànica, ja està desenvolupant naus espacials comercials i té com a objectiu oferir, en un futur no gaire llunyà, vols espacials suborbitals per a turistes. Per aquest motiu l’empresa ja ha mostrat un prototip de la seva primera nau espacial comercial, denominada SpaceShipTwo.

 

 

SpaceshipTwo sembla una combinació entre un avió i una nau espacial. Estarà formada per 12 seients, cada un en 4 mides diferents per tal d’adaptar-se al cos del turista i que aquest viatgi de manera còmoda tenint en compte la velocitat que agafarà la nau. A més, cada seient tindrà una pantalla, com en els vols comercials, on es podrà veure tota la informació del viatge.

 

Interior de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic
Seients de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic

 

El més interessant d’aquests trajectes no serà el destí sinó el viatge en si, i és per això que les naus estaran plenes de finestres, tant al lateral com al sostre, per tal que els passatgers puguin observar l’espai.

 

Interior de la nau espacial SpaceShipTwo
Foto: Virgin Galactic

Tot i que ja s’estan fent moltes proves per fer aquests viatges espacials, encara no sabem amb exactitud quan podrem fer viatges a l’espai, l’únic que sí que podem assegurar és que tindrà preus desorbitats, i mai més ben dit. El viatge amb Virgin Galactic valdrà aproximadament 213.000  euros per persona i amb Space X podran arribar a valdre més de 40 milions d’euros.

 

 

NO T'HO PERDIS: Barcelona es manté com una de les millors destinacions turístiques del món

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat