Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així són les vambes que han creat juntes Munich i Victoria

Les dues companyies han llançat un model que incorporarà la imatge de les dues històriques marques de calçat

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

La unió fa la força. La catalana Munich i la riojana Victoria s'alien per llançar al mercat una col·lecció conjunta. Van segellar un acord de col·laboració l'any passat, i ara han llançat la seva primera col·lecció conjunta de 'sneakers'. La seva aliança és la primera en el sector del calçat, però se suma a altres realitzades l'any passat entre gegants com Tendam i Bestseller.

Munich / Victoria
Munich / VictoriaMunich / Victoria

Els equips de totes dues empreses han treballat de la mà per la creació de dos models de sabates. En el disseny, Munich aporta el logo, que s'emplaça a la part lateral de les 'sneakers', mentre que Victoria ha contribuït amb la icònica sola de cautxú del seu model Anglès, patentat per la companyia de La Rioja fa més de cent anys.

Munich i Victoria
Foto: Munich + VictoriaMunich i Victoria

Les sabates, que s'han creat a Arnedo, un dels principals clústers de producció de calçat a Espanya, combinen els elements més significatius de totes dues marques. La nova col·lecció ja està disponible en les plataformes en línia de Munich i Victoria, així com en la seva xarxa de botigues pròpies.

NO T'HO PERDIS: Les primeres sabates biodegradables són 'made in' Barcelona

Llegeix el número del març de Time Out Barcelonaamb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat