Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llega OUIGO
FOTO: ShutterstockLlega OUIGO

Així són per dins el nous trens Ouigo, l'AVE 'low cost'

Començaran a funcionar el pròxim 10 de maig, unint Barcelona amb Madrid a preus reduïts

Noelia Santos
Escrit per
Noelia Santos
Publicitat

Per fi ha acabat l'espera. Des que es va anunciar l'arribada de la nova companyia d'alta velocitat Ouigo el mes de setembre passat, per fi n'hem pogut veure el primer tren a l'estació d'Atocha. Ouigo, que unirà Barcelona i Madrid a partir del pròxim 10 de maig, és un dels primers trens privats d'alta velocitat que circularà a Espanya amb certificat de seguretat propi i amb unes característiques mai abans vistes en la xarxa ferroviària del nostre país. No només per ser un dels mitjans de transport menys contaminants i oferir un dels preus més baixos del mercat de l'alta velocitat, sinó per la comoditat que promet oferir als viatgers. Així són els Ouigo per dins. 

Interior del piso de arriba con los asientos XL
Hervé G
Asientos XL
Foto: Hervé G

  

Interior del piso de arriba con los asientos estándar
Foto: Hervé G

  

El Ouibar
Foto: Hervé G

  

El Ouibar
Foto: Hervé G

Ouigo compta amb trens de doble altura (a peu de terra i a un pis superior al qual s'accedeix per unes escales i permetrà gaudir d'altres vistes des dels finestrals del vagó); seients XL, és a dir, seients més espaiosos que es poden seleccionar a l'hora de reservar el bitllet amb l'oferta OUIGO Plus; i altres serveis a bord, com OUIFun (sistema d'entreteniment amb pel·lícules, sèries, animacions, podcast, revistes i jocs a la disposició del viatger) i el OUIBar, una cafeteria situada en el cotxe 4. 

I com que seguim en pandèmia, no cal dir que les mascaretes seran obligatòries tant per als viatgers com per a la tripulació, a més de l'ús de gel hidroalcohòlic (disponible a bord) i els treballs neteja profunda i desinfecció constant en tots els trens. Ara només falta esperar al 10 de maig per a veure'ls en funcionament i gaudir del nou trajecte Madrid-Barcelona a preus reduïts.

NO T'HO PERDIS: Com puc saltar-me el confinament comarcal sense risc de sanció?

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat