Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així sona la cançó de la vagina

Per
Erica Aspas
Publicitat

Fruites que regalimen, gelat que es llepa, fulles que s'acaricien. Més que un cant a la vagina com a part del cos d'algunes dones, el que el grup valencià Pupil·les –format per les cantants Natàlia Pons i Mireia Matoses i Joan Dj Rule– ha fet és un himne feminista i per la normalització de la masturbació femenina.

"Mi coño, mis normas". "La volen neta, la volen depilada, la volen jove i poquet visitada. La volen perfecteta, la volen ocupar, la volen maltractar". "Mis labios vaginales han salido a pasear. No los tengo guardaditos, no me voy a avergonzar". Aquestes són algunes de les frases que conformen 'V', tema del nou videoclip de Pupil·les i que s'ha convertit en un fenomen viral, aconseguint prop de 30.000 visites en un dia.

La cançó està inspirada en l'obra 'Els monòlegs de la vagina' d'Eve Ensler i segueix la línia feminista del grup, que ja vam poder escoltar als temes 'Les silenciades' i 'Estima't', per exemple. Una lletra potent il·lustrada per un videoclip en tons pastels ple de metàfores que us atraparà. I no podreu deixar de cantar-la!

Els valencians no són els únics que li han dedicat un tema a la vagina i la masturbació, la cançó 'PYNK' de Janelle Monáe també és una oda al plaer femení. Pareu atenció als pantalons!

V de vagina, V de victòria!

Últimes notícies

    Publicitat