Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pam Esters per FIU
Foto: Pam Esters

Així sonava Barcelona… i així la volem tornar a sentir!

Time Out en col·laboració amb FIU
Publicitat

Carrers gairebé buits, places desertes, metros sense músics, parcs en silenci… la vida social a Barcelona tal com la coneixem s’ha apagat temporalment. Sabem que es troba a faltar l’activitat als carrers de la ciutat, per això, us descobrim projectes com el de l’artista Pam Estares, que ens apropa, des de casa i a través d’imatges i sons, la Barcelona activa que tant estimem!

Pam Estares ens regala una obra magistral titulada 'La ciudad infinita': una creativitat animada en format audiovisual on podem sentir diversos sons de la ciutat de Barcelona. A través de la seva peça és fàcil sentir-nos un altre cop dins el metro escoltant aquell músic que ho peta, al parc veient als nens jugar, a la plaça observant els coloms, al bar de sempre prenent una cerveseta… ens transporta a aquells moments quotidians del dia a dia a la ciutat, que abans ens passàvem desapercebuts i que ara valorem tant. 

Nascuda al Perú, Estares va estudiar publicitat i multimèdia i, més tard i ja a Barcelona, va fer un màster en investigació pel disseny i la innovació. Actualment forma part del grup FIU –una comunitat de joves creatius de la ciutat i alhora espai de ‘co-working’– com a directora creativa. I aquesta obra s’inclou dins d’un repte creatiu que FIU va llençar fa tres mesos: il·lustrar la idea o concepció pròpia de la Barcelona cultural. Un repte que, ara més que mai, ens ve de gust descobrir. Doneu-li al ‘play’ i torneu a sentir una Barcelona viva!

Últimes notícies

    Publicitat