Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així sonen les noves cançons de Rigoberta Bandini, incloses a 'La emperatriz'

Paula Ribó publica el seu primer àlbum, amb vuit peces ja conegudes i quatre de noves

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ep, que la Bandini per fi ha tret el seu primer àlbum! Bah, és un recopilatori de les cançons que ja coneixíem... Sí, és cert, Paula Ribó ha compilat vuit dels seus singles més celebrats en un disc que pretén emmarcar la seva curta però intensa carrera fins al moment, però atenció, que 'La emperatriz' –aquest és el títol del treball–, inclou quatre peces noves que val la pena descobrir: 'Tú y yo', 'Que vivir sea un jardín', 'Canciones de amor a ti' i 'La emperatriz'. Aneu-vos-les aprenent de cara al concert d'aquest novembre al Palau Sant Jordi, després del qual ha anunciat una aturada indefinida per preparar el seu nou projecte.   

'Canciones de amor a ti'

Les noves cançons de la Bandini se centren en el seu fill, Nico, el culpable que a la cantant se li cremin els ous ferrats. De seguida veurem que les noves peces de l'àlbum estan impregnades del fet de ser mare. 

 

'Tú y yo'

Com? Que Rigoberta Bandini s'ha apalancat? Ja sabem que tenir fills et canvia les prioritats, però esperem que això de "Ya solo me apetece / Poder volver a casa y partirnos una pizza / Como hacemos los viernes", sigui reversible, o que almenys no li impedeixi fer-nos saltar i ballar als concerts.

 

'Que vivir sea un jardín'

Ribó expressa el còctel de sentiments que implica el fet d'esdevenir mare (la por, el plor, el penediment, l'amor) en una cançó de bressol: "Y que todas las cosas que vamos a hacer / Resuenen tan fuerte por toda tu piеl / Que ya nadie pueda huir / Quе vivir sea un jardín"

 

'La emperatriz'

No sabem ben bé qui és l'emperatriu a qui Rigoberta Bandini canta en segona persona del singular ('Eres nuestra emperatriz'), però intuïm que es refereix a totes les dones fent una al·legoria a un Déu femení i col·lectiu, potser, en una cançó amb un toc d'autotune i farcida d'al·leluies celestials. 

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors pel·lícules del 20è aniversari de l'In-Edit

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat