Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Neu a Barcelona
Blanca Blay / ACNNeu a Barcelona

Alerta! Pot nevar a Barcelona aquesta setmana a causa d'una gran borrasca

S'ha confirmat l'arribada d'una borrasca mediterrània que passarà per diverses zones de Catalunya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient, també ho va fer la pluja i la neu. La cavalcada de Ses Majestats es va veure passada per aigua en molts punts de Catalunya, inclosa Barcelona, i van caure fortes nevades a zones de muntanya com el Montseny. Les estacions d'esquí catalanes van ser les més beneficiades per les nevades, sobretot algunes com la de la Molina, on la manca de neu ha afectat part de la temporada.

Ara, la neu també podria arribar a Barcelona al llarg d'aquesta setmana, acompanyada de ruixats i vent. Aquest dilluns 8 de gener les previsions confirmen l'arribada d'una borrasca mediterrània amb episodis de pluja i neu a la ciutat i a altres zones del territori.

Dimecres 10 de gener serà el dia que els primers ruixats comencin a caure a diversos trams de la costa central i s'estendran cap a les comarques del sud. Malgrat les previsions, no es pot concretar com afectarà a cada zona, ja que la borrasca anirà acompanyada de xaloc i llevant, un factor que provoca que no se sàpiga on s'acabarà situant.

Neu a Barcelona

La pluja i l'aire fred en altura podrien provocar nevades a Barcelona, tot i que la possibilitat que passi és molt baixa. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís de situació meteorològica de perill per acumulació de neu de més de cinc centímetres a partir de 700 metres, on comarques com el Vallès Oriental es troben en situació de perill moderat. Malgrat que Barcelona no està afectada per aquest avís, no es descarta que puguin caure alguns flocs de neu al llarg de dimecres.

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat