Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Banksy
Foto: Instagram / @banksy

Un nou mural de Banksy apareix a Londres

L'enigmàtic artista de carrer ha confirmat que la nova enorme obra d'art a Hornsey Road és seva

Liv Kelly
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No passa cada dia que et despertes i al costat del teu edifici hi ha estampada una nova obra d'art de Banksy. Tot i que sembla improbable, és el que van viure els residents de Hornsey Road al Finsbury Park de Londres el passat 17 de març. Ara, la paret d'un edifici al barri del nord de Londres està coberta de regalims de pintura verda, i darrere d'aquest fet hi ha un l'enigmàtic artista de fama mundial, Banksy, qui ha confirmat oficialment l'autoria de l'obra, publicant-ne una foto al seu lloc web i a les xarxes socials, com fa habitualment. 

On és la nova obra de Banksy a Londres?

Es troba al costat d'un edifici de Hornsey Road a Finsbury Park, al nord de Londres. El mural consta de ratlles de pintura verda per crear "fulles" darrere d'un arbre nu que hi ha al costat de l'equipament, amb una figura d'una dona que sosté un recipient a la cantonada inferior.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Banksy (@banksy)

Què representa el mural?

"El missatge és clar", assegura James Peak, el creador de la sèrie de la BBC Radio 4 'The Banksy Story': "La natura està lluitant i depèn de nosaltres ajudar-la a créixer de nou". El color de la pintura en realitat coincideix amb el verd utilitzat per als rètols de l'Islington Council (oficina de l'autoritat local del districte d'Islington) a la zona, que Peak creu que és un altre senyal clar que es tracta d'una obra de Banksy, per l'atenció al detall.

Què s'ha dit del mural de l'arbre fins ara?

Els comentaris a les xarxes no s'han fet esperar, i a banda de diversos comentaris de veïns, entre els més destacats hi ha el de Flora Williamson, consellera de la zona d'Islington, on es troba el mural, que ha dit en una publicació a X que és "molt emocionant" que Banksy s'hagi deixat caure per la zona, i ha rematat: "Això és d'un gran interès local. En soc fan". 

L'historiador peruà Paulo Drinot ha escrit que "si aquest és un Banksy, és el millor que li ha passat a Hornsey Road en anys", al seu perfil de X. Malgrat la bona rebuda, no tothom ha estat tan optimista: un altre resident ha assegurat que "Banksy va venir d'un dia per l'altre i ara el meu lloguer es dispararà".

NO T'HO PERDIS: Obres d'art secretes de Barcelona que potser no coneixes

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat