Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

AliExpress obre botiga a BCN amb regal pels 1.000 primers clients

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La notícia ha corregut com la pólvora. El gegant de les vendes per internet AliExpress obrirà la seva primera botiga física a la comarca de Barcelona, ​​i ja tenim totes les dades de la inauguració, que tindrà obsequis, sortejos i descomptes.

Seran sorpreses com el regal per als 1.000 clients que s'acostin a la nova botiga que obrirà les seves portes al centre comercial Finestrelles, a Esplugues de Llobregat, a partir de les 12 del migdia de divendres 29 de novembre, en ple 'black friday 'de descomptes.

Segons hem pogut saber, l'espai ocuparà més de 700m2 de centre comercial i serà un Aliexpress Plaza, és a dir, una botiga on, de moment, només trobareu venedors d'Espanya per oferir un servei postvenda més ràpid i directe. Els productes que es comprin tant a la botiga de Barcelona com a la web es lliuraran en un o tres dies.

La botiga de Finestrelles tindrà moltes similituds amb la seu madrilenya, on es mostraran gairebé de forma exclusiva productes tecnològics, a més d'un espai 'top vendes' amb petits electrodomèstics, càmeres de fotos i altres productes que aniran rotant mensualment.

Llançada el 2010, AliExpress és una multinacional de la compra online. La seva característica és que permet comprar directament als fabricants. Ara, també els consumidors podran accedir a la seva botiga física a Barcelona.

NO T'HO PERDIS: NADAL A BARCELONA

Últimes notícies

    Publicitat