Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

AliExpress obre la seva primera botiga física a Barcelona

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El gegant de les vendes per internet AliExpress obrirà la seva primera botiga a la comarca de Barcelona. En concret al centre comercial Finestrelles, a Espluges de Llobregat –segons ha informat Idealista– i serà la segona botiga física que tindrà a Espanya, després de la que ja té al centre comercial Xanadú de Madrid.

La data de l'apertura serà l'11 de novembre, coincidint amb la gran festa anual que fa AliExpress, amb grans descomptes en els seus productes. És un festival global i on-line amb molta tradició a la Xina, un gran esdeveniment que es fa abans de Nadal i que ha fet que el mes de novembre sigui un dels moments de més compres de l'any a la Xina.

L'espai ocuparà més de 700m2 del centre comercial i serà un Aliexpress Plaza, és a dir, una botiga on, de moment, només trobareu venedors d'Espanya per tal d'oferir un servei post venda més ràpid i directe i els productes que es comprin tant a la botiga de Barcelona com a la web arribin en un període de temps que va d'un a tres dies.

La botiga de Finestrelles serà semblant a la madrilenya, on es mostraran principalment productes tecnològics i un espai de 'top vendes' amb petits electrodomèstics, càmeres de fotos i altres productes que aniran rotant mensualment.

Últimes notícies

    Publicitat