Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Londres
FOTO: ShutterstockLondres

Allotjament gratis a canvi de serveis: una altra forma de viatjar

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sabeu planxar o potser sou experts en cuina ètnica; teniu habilitat cuidant plantes o voleu fer un intercanvi d'idiomes... Són només alguns dels serveis a canvi dels quals podeu tenir d'allotjament gratuït del 18 al 24 de novembre en més de 60 països gràcies a la Barter Week.

El sistema de viatge col·laboratiu s'inspira en la Settimana del Baratto, que a Itàlia ja ha celebrat 10 edicions; la primera edició de la Barter Week, en clau internacional, va reunir l'any passat fins a 600 establiments de Bed & Breakfast de 60 països del món.

A la pàgina web podeu buscar allotjaments per països –Albània, Cap Verd, Sierra Leone, entre els més exòtics, o Itàlia i Regne Unit, amb més oferta–, pels serveis que es poden oferir a canvi de l'estada (es busquen arquitectes, advocats, intèrprets, tatuadors, dissenyadors web) o bé altres productes disponibles per al troc (joguines, antiguitats, instruments musicals).

En alguns casos els propietaris indiquen quines són les seves demandes vers els hostes i aquests també compartir les seves habilitats per acabar de convèncer l'amfitrió. Talment com si fos un troc, d'aquí el nom de la plataforma; per formar-ne part, i poder contactar amb els propietaris dels allotjaments cal registrar-se a la pàgina.

Més enllà d'aquesta setmana de promoció, hi ha cases de la xarxa que fomenten l'acollida a canvi de serveis per durant tot l'any, a més d'altres models de turisme col·laboratiu com els workaway.

No t'ho perdis: Idees per viatjar arreu del món!

Últimes notícies

    Publicitat