Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Amb aquest escafandre futurista ja no et caldrà dur mascareta

Una empresa canadenca treu al mercat un aparatós EPI que sembla un casc d'astronauta

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

El món de la moda ha quedat dividit entre els que prefereixen combatre el virus amb mascaretes llises i desapercebudes i els que opten per dissenys colorits i llampants que es converteixen en accessoris dels seus ‘looks’. Siguis del tipus que siguis, segur que t’interessa saber què és BioVYZR, l’artefacte amb forma d’escafandre que promet protegir-te del virus i amb el qual segur que no passaràs desapercebut.

VYZR Technologies
VYZR Technologies

VYZR Technologies és una empresa canadenca que es va fundar amb l’objectiu de fabricar equipaments de protecció individuals (EPI) disponibles per a tothom en temps de pandèmia. Tot i que el seu repte de negoci no és només la Covid sinó que tots els agents patògens transmesos a l'aire, com ara: la contaminació.

Amb aquesta idea neix el BioVYZR, un escut protector dels riscos de l'aire en els nostres entorns quotidians. L’escafandre pesa 2,25 kilograms i té un cost superior als 300 euros.

Com funciona?

Porta dos ventiladors als costats que resisteixen durant vuit hores. També als laterals hi ha dues obertures amb un guant reversible per posar les mans per poder tocar-te la cara en cas que ho necessitis. No s’entela i si et preguntes com pots aguantar el pes del BioVYZR, la resposta és fàcil: inclou una armilla de neoprè que s’ajusta al teu cos amb dues sivelles.

VYZR Technologies
VYZR Technologies

Per protegir-te de les partícules exteriors, l'aparell porta un filtre purificador, el KN95 que té una duració de 60 hores. A més de protegir-te dels agents externs, és capaç d’aïllar un 25% del soroll exterior.  

Està pensat perquè el puguis portar tant en espais tancats com en oberts, té tres tallatges diferents, és fàcil de portar, segons els fabricants, i de moment només està disponible en color negre, perquè el puguis combinar de forma fàcil amb la teva vestimenta. 

VYZR Technologies
VYZR Technologies

De moment és un èxit, l’empresa ja ha exhaurit existències, n'ha venut més de 50.000 unitats.  Si t’ha convençut l’invent i vols tenir aquesta tendència pel teu armari hauràs d’esperar al novembre perquè tornin a reposar unitats del BioVYZR.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Més de Ciutats del futur

    Últimes notícies

      Publicitat