Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Apocalipsi zombi al Poble Espanyol!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Són les 11 de la nit i el Poble Espanyol ha tancat les seves portes al públic. Tot està aparentment tranquil. Però esteu allà amb una missió, sobreviure a un atac zombi. Els morts vivents us esperen amagats als carrerons i places del Poble Espanyol disposats a mossegar-vos i acabar amb la vostra vida. Heu d'evitar ser infectats mentre assoliu diverses proves a mode de gimcana. I si us agafen, el joc no s'acaba! Passareu a formar part dels 'dolents' i, caracteritzats com a zombis, el vostre rol al joc canviarà per complet, ara heu d'infectar a la resta! 

Això és Survival Zombie, la primera edició d'aquest 'real game' que es fa a la ciutat comtal. Una experiència adrenalínica que canvia d'escenari setmanalment –des de 2012 que World Real Game el passeja per Espanya amb més de 200 representacions– i que, tot i l'escenari terrorífic que presenten, asseguren que es pot viure en família (nens a partir de 10 anys).

  

Un dels èxits d'aquesta experiència d'oci alternatiu és el seu realisme en l'ambientació –en algunes edicions no han faltat els helicòpters i els tancs–, el maquillatge dels morts vivents i en la decoració de l'espai.

A Barcelona, l'Apocalipsi està anunciada per als dies 12 i 13 d'octubre, de 23 a 5 hores, i amb un aforament limitat a uns 1.500 jugadors. Les entrades es poden adquirir ja a les taquilles del Poble Espanyol i a la web dels organitzadors, on també teniu informació d'altres edicions que es fan per la península, per si voleu comprar-vos l'abonament i posar-li adrenalina a la vostra vida! 

Últimes notícies

    Publicitat