Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reanimació cardiopulmonar
Shutterstock

Aprèn primers auxilis al metro!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

S'estima que el 70% de les aturades cardiorespiratòries que succeeixen fora dels hospitals tenen lloc a casa i que un 60% és amb testimonis presencials, és a dir, amb algun familiar o persona propera a casa.

Si es donés el cas que algun company de feina, amic o familiar pateix una aturada cardiorespiratòria, sabríeu com actuar? Què fer per salvar-li la vida?

Si la resposta és negativa, com lamentablement ens ensumem, teniu l'oportunitat de rebre nocions bàsiques per poder fer una reanimació cardiopulmonar gratis i de la mà de professionals.
Dijous 10 de maig, de 10 a 19 hores i al vestíbul de l'estació d'Universitat hi trobareu un taller que impartiran les infermeres d'Infermera virtual, el portal de promoció i educació per a la salut del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

És molt important ser ràpids en la detecció de l'aturada i en l'actuació, ja que per cada minut que es perd disminueixen en aproximadament un 10% les possibilitats de recuperació de la persona.

Últimes notícies

    Publicitat