Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Niños viendo la tele
Foto: ShutterstockNiños viendo la tele

'Aprendemos en casa', classes didàctiques infantils a la tele

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El Ministeri d'Educació i Formació professional i RTVE han llençat la campanya 'Aprendemos en casa', que va dirigida als alumnes d'entre 6 i 16 anys i que vol facilitar l'aprenentatge mentre les escoles estiguin tancades. Es tracta d'una programació especial de cinc hores al dia que s'emetrà als canals de Televisión Española: Clan TV, La 2 i TVE.

La iniciativa està pensada, sobretot, per a aquelles persones que no tenen accés a les xarxes socials i a ordinadors o altres aparells tecnològics i vol ajudar a les famílies i els nens i nenes a passar aquesta situació de la millor manera possible i no deixar de banda el seu aprenentatge.

La graella de programació serà aquesta: El canal Clan TV emetrà els dilluns espais amb continguts de Matemàtiques, els dimarts de Ciències Socials, els dimecres d'Educació Artística i / o Educació Física, els dijous de Llengua i idiomes i els divendres de Ciències Naturals. Els programes estan distribuïts per edats i hores: estaran dirigits a nens i nenes d'entre 6 i 8 anys a la franja horària de 9 a 10 hores; a alumnat de 8 a 10 anys entre les 10 i les 11 hores i a estudiants de 10 a 12 anys en la següent hora.

La 2, els estudiants de 12 a 14 anys tindran aquests mateixos continguts però adaptats a la seva edat, i en el mateix ordre de matèries per dia de la setmana que en els casos anteriors, entre les 12 i les 13 hores; i els de 14 a 16 anys.

A més, editorials del país també ofereixen els seus continguts gratis perquè els més petits de casa segueixin el seu curs el millor possible. Es tract d'EDEBÉ, EDELVIVES, McGraw-Hill, Planeta, Santillana, MacMillan, SM, ANAYA, BROMERA, BRUÑO, Algaida, Oxford University Press, British Council, Editorial Casals, Pearson, LingoKids, Smile&Learn, Unicoos, Unprofesor.net, Happy Learning, Quantum, Derivando i La cuna de Halicarnaso.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a casa amb la canalla.

Últimes notícies

    Publicitat