Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Puertas abiertas a la Fundació Photographic
Foto: Fundació Photographic Social VisionPuertas abiertas a la Fundació Photographic

Aquest bonic palauet de la Via Augusta farà portes obertes per Sant Jordi

Villa Alegre és la seu de la Fundació Photographic Social Vision, que acollirà una fira de fotollibres aquest abril

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Si encara voleu més idees per gaudir de la diada de Sant Jordi, aquí teniu una proposta diferent! El palauet de Villa Alegre, un magnífic edifici amb un preciós pati interior situat a la Via Augusta, celebrarà la jornada amb portes obertes, com altres edificis de la ciutat. Aquest palauet és la seu de la Fundació Photographic Social Vision, i el 23 d'abril acollirà la seva primera edició de fira de fotollibres. 

L'interior de la Fundació Photographic
Foto: Fundació Photographic Social VisionL'interior de la Fundació Photographic

Presentacions de llibres, una visita al palauet... i un vermut!

Hi haurà dues presentacions de llibres. Al matí es presentarà 'Joana Biarnés. Moda a pié de calle', un relat sobre la primera dona fotoperiodista del país. A la tarda, el fotògraf documental Mateusz Kowalik presentarà 'Devil's Rib', projecte amb el qual va ser guanyador del Star Photobook Dummy Award, un premi anual atorgat per la Fundació Photographic Social Vision per la impressió i publicació de maquetes de fotollibres.  

Mateusz Kowalik
Foto: Fundació Photographic Social VisionMateusz Kowalik

D'altra banda, el periodista i coautor del documental 'Joana Biarnés, una entre todos', Jordi Rovira, estarà firmant el seu llibre 'No serà fàcil. Joana Biarnés, una fotògrafa en un món d'homes'. També estarà firmant vàries de les seves obres el fotògraf de moda Manuel Outumuro

A més, i durant tota la jornada, el pati de la Fundació acollirà la fira amb parades de les principals editorials del gènere de fotollibres; Blume, Ediciones Anómalas, Ediciones Posibles, Ojos de BueyPhree i RM. També es vendran roses en benefici del premi Star Photobook Dummy Award i al migdia se celebrarà un vermut!

El pati de la Fundació Photographic
Foto: Fundació Photographic Social VisionEl pati de la Fundació Photographic

Quin serà l'horari de la jornada?

Podreu gaudir de la fira de fotollibres d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. A les 12 h hi haurà la presentació del llibre 'Joana Biarnés. Moda a pié de calle', a les 13 h Jordi Rovira començarà la seva firma de llibres, i a les 18 h hi haurà la presentació de 'Devil's Rib' de Mateusz Kowalik. 

NO T'HO PERDIS: Portes obertes per Sant Jordi a edificis emblemàtics de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat