Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest és el barri que prefereixen els estudiants per viure a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Són milers els estudiants de la resta de Catalunya, d'Espanya, d'Europa i del món que fan parada durant un temps a Barcelona. El seu motiu? Estudiar i, no us enganyarem pares, també surten (molt), participen de les associacions de les ciutats, es fan amics del pakistanès de sota casa, viuen com ningú la Mercè i fan del seu pis d'estudiants un humil local social i de trobada. Però, de tots els barris de la ciutat, quin és el que s'emporta la medalla de "preferit" pels estudiants?

Badi, una aplicació que facilita el feixuc procés de trobar pis unint persones pels seus interessos i afinitats comunes, ha pogut concloure a través dels seus usuaris quin és el barri més sol·licitat pels estudiants. No és cap sorpresa ni tampoc és d'estranyar; els carrerons, les places i l'ambient de Gràcia fascinen a qualsevol i als estudiants, més. Ell s'emporta la primera posició en aquest rànquing, però el segueixen de ben a prop l'Antiga Esquerra de l'Eixample i la Nova Esquerra de l'Eixample. Cap de les tres són zones especialment econòmiques, ja que hi abunden els pisos turístics per la seva proximitat amb el centre i són víctimes de l'augment desorbitat del m2. Els resultats que publica l'aplicació, però, es refereixen a les preferències dels estudiants a l'hora de buscar. En cap cas són els barris on més estudiants viuen .

Badi també publica el preu mitjà que sol·liciten els estudiants en el moment de definir la seva cerca i ara mateix està en els 382 €, suposant un increment d'un 3,5 % més que l'any passat.

 

Últimes notícies

    Publicitat