Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Harry Potter
Foto: Shutterstock

Aquest és el desorbitat preu d’una primera edició de 'Harry Potter'

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

A poc més de quatre setmanes pel Witch Market de Barcelona, la fira dedicada als fans del fenomen literari de JK Rowling que tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre, ens arriba una sorprenent notícia relacionada amb el mag més famós de la literatura. Una família anglesa de Lancaster ha decidit subhastar un primera edició de ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, el volum inicial de la saga. 

La novel·la forma part de la primera impressió que s’ha fet mai d’una obra de l’autora anglesa. Es van publicar 500 còpies, de les quals 300 van anar a parar a biblioteques. Considerant-lo una relíquia des que els hi van regalar, la família ha guardat el llibre dins d’un maletí durant més de 20 anys per garantir-ne la bona conservació. És per això que, malgrat les dues dècades d’edat, aquest exemplar de 1997 es manté impecable.

Després de sentir que algú havia comprat una còpia antiga de 'Harry Potter' per gairebé 30.000 lliures, la família va prendre la decisió de posar la seva a la venda. El llibre, considerat un tresor únic per col·leccionistes aficionats i entesos, s’ha subhastat per un total de 46,000 lliures (53.000 euros, sense sumar-hi els gairebé 13.000  d’impostos i costos addicionals). Això sí que és màgia!

NO T’HO PERDIS: Harry Potter a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat