Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pudding Barcelona

Harry Potter a Barcelona

Propostes, bars i botigues on es ret homenatge al mag més famós de la història del cinema a Barcelona.

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La majoria de les localitzacions dels llibres i les pel·lícules del mag més famós de la història del cinema són a Anglaterra i Escòcia. Extensions de prats verds, castells encantats, boira per un tub i quasi mai dies de sol. Barcelona no sembla pas feta per sortir en cap de les pel·lícules, però els seus fans s'extenen i es multipliquen per tot arreu.

El seguiment que desperta la saga de J.K Rowling es troba en tots els punts del planeta i Barcelona no és una excepció. Botigues, activitats que ja són tradició, cafeteries màgiques i altres espais de la ciutat que són ben dignes de fer una aparició estel·lar en alguna de les pel·lícules. En aquesta llista us apropem una mica més a l'escola de mags sense haver de travessar l'andana 9 i 3/4.

'Alohomora'!

NO T'HO PERDIS: Barcelona misteriosa

6 llocs on es podria inspirar J.K Rowling

 • Botigues
 • Jocs i joguines
 • El Gòtic

Si no us sonen a xinés conceptes com 'alohomora', elf domèstic o 'quidditch', aquesta botiga és per a vosaltres! A Barcelona trobareu l'única botiga de l'Estat especialitzada en la saga de Harry Potter. Com si del mateix 'Diagon Alley' es tractés, la botiga agafa el nom de 'Carreró de Muggles' (fent referència al seus compradors ja que 'muggle' és tota aquella persona que no es maga, és a dir tu, jo i el de més enllà). Hi trobareu des de l'escombra Nimbus 2000 fins a un comandament a distància de la televisió en forma de vareta del Harry Potter, així com roba, capes, tots els llibres, decoració i reliquies que us traslladaran al món màgic de J.K Rowling.

Atrapa l'snitch!
 • Esports
 • Esports

A Barcelona des de fa uns anys et pots sentir un jugador més de quidditch, el joc per excel·lència de la saga. Hi ha més d'un equip repartit per Catalunya i ja no és cosa de ficció atrapar l'snitch dorada.

Publicitat
Escombres, varetes i cafès
 • Bars i pubs
 • Cafeteries
 • Les Corts

Eat, play and think (menja, juga i pensa) és la filosofia d'aquesta cafeteria pensada per a inspirar. Han creat un espai inspirat en el món de Harry Potter amb l'objectiu que la gent s'hi trobi a gust. És un local ampli, amb jocs de taula i llibresper poder-hi passar una estona llarga i tranquil·la. S'hi poden cel·lebrar festes d'aniversari, trobades amb amics i de feina amb les majors comoditats possibles.

La Hogwarts de plaça Universitat
 • Llocs d'interès
 • Eixample

Si hi ha un edifici a Barcelona que recorda Hogwarts, és la facultat de la Universitat de Barcelona a Plaça Universitat. Amb la seva majestuositat, la seva torre i el seu paranimf, noméset falta la capa per sentir-te una mica mag. De fet, això és el que es fa cada any a la BCN Pottercon, una convenció que reuneix a tots els seguidors de la saga.

Publicitat
El rei de la màgia a Barcelona
 • Museus i institucions
 • Ciutat Vella

Es respira màgia i il·lusionisme en totes les parets del museu. Fundat el 1881, és un dels establiments més antics del món dedicats a la l'ensenyança i a la fabricació i venda d'articles de màgia. Us podem assegurar que Harry Potter, Hermione i Ron en serien clients vip.

Escola de màgia... de veritat

Escola de màgia... de veritat

Si hi ha un mag català mediàtic, respectat i un dels més dignes hereus dels grans mags de l'escena catalana com el Màgic Andreu, aquest és Mag Lari. Si amb els espectacles de gran format no en tenia prou, ara ha emprès l'aventura de formar a mags. Ell és el director de l'escola i no sabem si també elegirà els alumnes amb el barret seleccionador.

www.maglari.com/escola-de-magia/

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat