Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Aquest és el vídeo feminista de Miley Cyrus que s'ha fet viral
Notícies / Música

Aquest és el vídeo feminista de Miley Cyrus que s'ha fet viral

Miley Cyrus, 'Mother's Daughter'.
Foto: Youtube Miley Cyrus, 'Mother's Daughter'.

S'acaba d'estrenar el vídeo oficial de la nova cançó de Miley Cyrus, 'Mother's daughter ', el clip més polític de la cantant nord-americana; un himne feminista que segurament marcarà una nova fita en la seva carrera.

La cançó, presentada per la cantant a Barcelona a la passada edició del Primavera Sound 2019, és el single més destacat de l'EP 'She is coming' (2019), per la seva lletra audaç i rebel que celebra la independència i la llibertat de les dones. Amb frases com "I'm a freak, Hallelujah" i "Don't fuck with my freedom", la cançó celebra la dona i reivindica la seva llibertat.

El vídeo, publicat al canal de Youtube de la cantant, és visualment impactant. Utilitzant colors càlids i referències artístiques de quadres renaixentistes, representa la dona en la seva pluralitat, sense distinció d'ètnia, edat, pes i identitat de gènere. D'aquesta manera, la cantant aconsegueix fer una forta declaració contra els estereotips binaris de gènere i les construccions socials que limiten la llibertat (sexual i cultural) de la dona. De fet, en el vídeo apareixen les models transgènere Casil McArthur i Aaron Philip. Fins i tot apareix la mare de Miley Cyrus, Tish Cyrus, mostrant com la llibertat i la igualtat són conceptes clau que la família té la responsabilitat d'ensenyar.

'Mother's daughter' ens recorda amb força i ritme que cap dona és un objecte i que "every woman is a riot".

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música de Barcelona i Catalunya

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments