Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest és el vídeo feminista de Miley Cyrus que s'ha fet viral

Escrit per
Emanuele Cellini
Publicitat

S'acaba d'estrenar el vídeo oficial de la nova cançó de Miley Cyrus, 'Mother's daughter ', el clip més polític de la cantant nord-americana; un himne feminista que segurament marcarà una nova fita en la seva carrera.

La cançó, presentada per la cantant a Barcelona a la passada edició del Primavera Sound 2019, és el single més destacat de l'EP 'She is coming' (2019), per la seva lletra audaç i rebel que celebra la independència i la llibertat de les dones. Amb frases com "I'm a freak, Hallelujah" i "Don't fuck with my freedom", la cançó celebra la dona i reivindica la seva llibertat.

El vídeo, publicat al canal de Youtube de la cantant, és visualment impactant. Utilitzant colors càlids i referències artístiques de quadres renaixentistes, representa la dona en la seva pluralitat, sense distinció d'ètnia, edat, pes i identitat de gènere. D'aquesta manera, la cantant aconsegueix fer una forta declaració contra els estereotips binaris de gènere i les construccions socials que limiten la llibertat (sexual i cultural) de la dona. De fet, en el vídeo apareixen les models transgènere Casil McArthur i Aaron Philip. Fins i tot apareix la mare de Miley Cyrus, Tish Cyrus, mostrant com la llibertat i la igualtat són conceptes clau que la família té la responsabilitat d'ensenyar.

'Mother's daughter' ens recorda amb força i ritme que cap dona és un objecte i que "every woman is a riot".

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música de Barcelona i Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat