Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Emprovador H&M (Passeig de Gràcia)
Clara ClementeEmprovador H&M (Barcelona)

Així és l'emprovador més original i divertit de Barcelona, una cabina que et fa sentir com a una discoteca

Amb un joc de miralls, llums leds i un selector de música, l'espai et personalitza un ambient segons el teu estat d'ànim

Escrit per
Clara Clemente
Publicitat

Imagina't anar de botigues i poder emprovar-te els teus futurs outfits en un espai que et teletransporta a un club. Això és el que proposa l'emprovador més original de Barcelona. A primera vista, les petites sales semblen dues caixes fortes separades entre si, que generen una sensació d'aïllament i misteri. I és així, perquè, un cop hi entres, la intenció d'emprovar-se roba es converteix en una festa personalitzada. L'espai té forma octogonal i només accedir-hi et trobes amb un joc de miralls que crea una sensació d'infinitud i una visió del teu reflex en totes les perspectives.

Exterior dels probadors
Exterior dels probadors
Emprovador social: HM de Passeig de Gràcia
Emprovador social: HM de Passeig de Gràcia

En entrar a la cabina, s'encén una petita pantalla interactiva que ofereix la possibilitat de triar l'idioma entre català, castellà i anglès. Immediatament, pregunta el teu estat d'ànim i, segons el que tries, el programa selecciona un tipus de música i il·luminació perquè l'experiència sigui el màxim de personalitzada. Si esculls la 'festa' com a 'mood' disposes de 6 gèneres a escollir: trending pop, latin x, indie, club, hip-hop i mood.

Emprovador social: HM de Passeig de Gràcia
Emprovador social: HM de Passeig de Gràcia
Dins de cada estil pots escollir quatre cançons. Fas una tria de les quatre preferides de cada gènere i es posen en cua perquè vagin sonant sincronitzades amb la il·luminació led. La colorimetria també es pot triar i hi ha més de cinc colors per anar combinant, el que converteix l'emprovador en una autèntica festa. Aquest emprovador no és una fantasia d'una pel·lícula de ciència-ficció. Ja existeix i està a Barcelona, concretament a la botiga HM de passeig de Gràcia. Si voleu visitar-la, aneu a la segona planta de la botiga de dilluns a dissabte de 10 a 21 h.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat