Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barbenheimer
Foto: @JustRalphyyy

Aquest és l'únic cinema de Barcelona on podeu fer un 'Barbenheimer'

A la doble sessió es projectarà primer el thriller de Christopher Nolan 'Oppenheimer' i després 'Barbie', de Greta Gerwig

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si encara no us havíeu decidit si anar a veure 'Oppenheimer' o 'Barbie', ja no cal que escolliu perquè en aquest cinema podreu veure les dues seguides. Ja podeu comprar les entrades per fer el 'Barbenheimer' als Cinemes Filmax del centre comercial Gran Via 2, a l'Hospitalet de Llobregat. La doble funció se celebrarà dijous dia 20 de juliol i tindrà una duració d'unes cinc hores, on també podreu gaudir d'un menú d'entrepà, patates i refresc per sopar.



La sessió començarà a les 18 h amb la projecció del thriller basat en una història real, del director Christopher Nolan i, després d'un petit descans per menjar alguna cosa, a les 21.45 h serà el torn de veure la pel·lícula de la nina més famosa del món, de Greta GerwigEl 'Barbenheimersorgeix de la polarització que hi va haver quan es va anunciar que la data d'estrena d'ambdues pel·lícules seria la mateixa. Tanmateix, el dilema d'escollir entre ambdues va desaparèixer amb la creació de 'Barbenheimer', d'on van néixer cartells amb Margot Robbie (protagonista de 'Barbie') i Cillian Murphy (protagonista d''Oppenheimer') ballant com a la pel·lícula de 'La La Land'.


Les dues pel·lícules més esperades (i més diferents) de l'estiu s'uniran per oferir a l'espectador una experiència de contrastos a la que diverses personalitats s'han sumat. L'últim a fer-ho ha estat l'actor Tom Cruise, que penjat un vídeo a TikTok on comença sent un personatge 'Oppenheimer' i s'acaba transformant en un Ken de 'Barbie'. El que va començar com una paròdia ja és una realitat que podreu anar a veure a la sala de cinema dijous 20 a les 18 h.

NO T'HO PERDIS: Ja podeu vestir-vos com la Barbie amb aquesta col·lecció

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat