Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel Majestic & Spa Barcelona
Hotel Majestic & Spa Barcelona

Aquest hotel de Barcelona amb vista a la Sagrada Família és el millor de la ciutat

L'Hotel Majestic & Spa ha estat reconegut com el millor hotel de Barcelona amb un premi internacional

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'Hotel Majestic & Spa de Barcelona s'ha emportat un primer premi internacional a la 28º edició de Travel + Leisure's 23 World's Best Awards' al 'Millor hotel de Barcelona'. Aquest està situat a ple centre de la ciutat, concretament a Passeig de Gràcia, amb una espectacular terrassa amb vista a la Sagrada Família.

Hotel Majestic & Spa Barcelona
Foto: Hotel Majestic & Spa Barcelona

Els guardons s'escullen a partir de les experiències d'uns 165.000 lectors que valoren el servei, la localització, les habitacions, el menjar i el preu dels hotels de Barcelona on s'han allotjat. Aquest any l'or se l'ha emportat l'Hotel Majestic & Spa amb una puntuació de 95.50, un punt i mig més que l'Hotel Arts Barcelona, que s'ha endut la plata del rànquing.

L'Hotel Majesticmés de cent anys, i tot i que va obrir el 1918, encara manté l'estil clàssic que el caracteritzava anys enrere. L'establiment té cinc estrelles i està al costat de llocs tan emblemàtics de la ciutat com la Casa Batlló i la Casa Milà.

NO T'HO PERDIS: 25 hotels romàntics de Catalunya que no et pots perdre

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat