Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
aeroport el prat
FOTO: Ryanair

Aquest petit aeroport és el més puntual d’Espanya

Amb 5.500 vols anuals i quasi 800.000 passatgers té una taxa de puntualitat superior al 85 %

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Si hi ha una cosa que ens posi a tots nerviosos dins els aeroports és veure a les pantalles que el nostre vol s’ha endarrerit. Quan has passat el control de seguretat, has deixat enrere l’ampolla d’aigua i ja t’has cruspit l’entrepà que t’havies preparat, no tens res més a fer que veure passar els minuts mentre la teva paciència s’esgota. 

L’organització en defensa dels drets dels passatgers aeris, AirHelp, ha analitzat la situació als aeroports d’Espanya durant l’any 2023 i ens ha deixat més tranquils amb el rànquing de puntualitat de diferents llocs. 

Les dades aportades coronen el petit aeroport d’Astúries com al més puntual. A pesar de ser de menor tràfic, amb més de 5.500 vols anuals i quasi 800.000 passatgers, té una taxa de puntualitat del 85,2 %

El segueix l’aeroport canari de La Palma que, amb més de 4.000 enlairaments i més de 400.000 passatgers, presenta una puntualitat del 84,8 %. I tanca el top 3 l’aeroport Federico García Lorca de Granada que controla l’hora de sortida dels seus vols en un 83,4 % en els més de 3.500 totals. 

La puntualitat dels grans aeroports

Si parlem de grans aeroports, però, AirHelp col·loca al de Bilbao com el més puntual de tots. L’any 2023 el 82,8% dels 20.000 vols realitzats van sortir a l’hora prevista, traslladant a quasi 3 milions de passatgers. 

Tenerife Nord i Sevilla són els següents grans aeroports més puntuals, amb una tassa de puntualitat del 82 % i del 79,4 %, respectivament. 

NO T'HO PERDIS: Aquesta ciutat espanyola aviat tindrà l'aeroport més gran d'Europa

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat