Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest serà el preu màxim dels tests d'antígens a partir de dissabte

El Govern espanyol ha decidit regular el preu d'aquestes proves diagnòstiques de la Covid-19

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest dijous al matí, en la reunió d'una comissió interministerial, el Govern espanyol ha decidit regular el preu dels tests d’antígens que, a partir del dissabte 15 de gener, valdran com a màxim 2,94 euros.

Ahir, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, que  compareix en roda de premsa per anunciar la decisió, assegurava aquest dimecres que el preu no arribaria als 3 euros, una millora respecte a l’estiu passat, quan un test d’antígens podia valdre entre 6 i 10 euros. Ara bé, també cal destacar que en altres països com Alemanya o Portugal, els tests d’antígens són gratuïts

La mesura arriba dos anys després que esclatés la pandèmia del Coronavirus a l’Estat, tot i que el detonant ha tingut lloc durant aquestes festes de Nadal, quan la demanda dels tests d’antígens va ser tan elevada que era molt difícil trobar-ne, i els preus d’aquestes proves diagnòstiques ràpides van pujar vertiginosament. 

Actualment, els tests d’antígens són vàlids per a diagnosticar la Covid-19. De fet, no només són vàlids aquells tests realitzats en centres de salut, sinó que també serveixen els que algú s’ha fet a casa seva. Així que, si algú ha comprat un test d'antígens i ha donat positiu, caldrà que el notifiqui al CAP o a una de les farmàcies que ofereixen aquest servei.

NO T'HO PERDIS: Test d’antígens positiu? Això és el que has de fer a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat