Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Coldplay
Foto: Live Nation

Aquest voluntariat et regala entrades gratis per Coldplay

Gobal Citizen ofereix una oportunitat de fer voluntariat sostenible amb el nou tour de Coldplay, 'The Music Of The Spheres'

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Coldplay ha creat una gran expectació amb la seva nova gira 'Music Of The Spheres Tour'. Aquesta arriba a Barcelona el 24 de maig, i el grup s'ha compromès en portar-la a terme de la forma més sostenible possible i amb les mínimes emissions contaminats.

Amb motiu d'aquests valors de sostenibilitat, Coldplay col·labora amb Global Citizen, associació que uneix voluntaris, activistes i empreses de tot el món per fer front al canvi climàtic, la desigualtat i pobresa social. Junts ofereixen l'oportunitat de fer voluntariat a la gira del famós grup, i si ho fas, podràs aconseguir entrada gratuïta pel seu concert!

Quines accions portaràs a terme?

Global Citizen cerca voluntaris que els apassioni la sostenibilitat i els agradi treballar amb persones. La teva feina es portaria a terme abans del concert, i se centraria a cercar més persones que es vulguin associar al grup de Global Citizens. Després d'això, tots els voluntaris tindran entrada gratis per gaudir del concert! 

Coldplay
Foto: ShutterstockColdplay

Com et pots apuntar al voluntariat?

Per optar a ser voluntari, has d'inscriure't mitjançant el qüestionari proporcionat per Global Citizen, abans del 19 d'abril, on has de contestar allò que t'atrau de l'associació i de la sostenibilitat, així com la teva disponibilitat per acudir als diferents concerts de Coldplay. No només tens l'opció de fer voluntariat al de Barcelona, sinó també a Portugal i Regne Unit!

NO T'HO PERDIS: Concerts de Coldplay a Barcelona el 2023

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat