Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Samuel SLZR - 'Lloret de Mar'
Samuel SLZR

Aquesta és la cançó que Lloret de Mar vol sancionar

L'Ajuntament obrirà un expedient a Samuel SLZR i vol que les plataformes l'esborrin

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Lloret de Mar (la Selva) obrirà un expedient sancionador per una cançó "ofensiva" amb la població. Segons confirma l'ajuntament, ho faran d'acord amb la llei 13/2002 de Turisme de Catalunya que preveu sancions d'entre 3.000 i 60.000 euros per les activitats que produeixen "danys" als recursos turístics o que suposin un "menyscabament substancials" dels valors de la destinació. La cançó titulada precisament 'Lloret de Mar' i publicada el 7 d'octubre és de l'artista de música urbana Samuel SLZR. Entre altres, canta que el municipi "és el lloc perfecte per robar, l'alcalde roba, la poli roba, digues per què tu no robaràs" i també afirma que és el poble "on més corrupció hi ha". L'ajuntament també demanarà a les plataformes que despengin la cançó.

L'ajuntament considera que la lletra és "ofensiva" i que malmet la imatge de la destinació turística perquè vincula Lloret a vandalisme, delinqüència i corrupció. Per això, van posar el cas en mans dels serveis jurídics que, després d'avaluar la lletra, han decidit obrir un expedient sancionador per infracció de la llei de turisme de Catalunya, que preveu sancions per causar "danys" a un recurs turístics.

Segons confirmen fonts municipals, la Policia Local està redactant l'informe que servirà com a base per obrir l'expedient sancionador. A més, també sol·licitaran a les plataformes digitals on hi ha penjada la cançó (per exemple el videoclip que es pot veure a Youtube) que la despengin.

Samuel SLZR, artista de música urbana de Lloret, va publicar el 7 d'octubre el nou tema, que porta per títol el nom de la població. La lletra, en castellà, torna a carregar contra la policia i acusa els agents de "treure els 5 eurets als xavals i no detenir pederastes i aquesta merda". "Benvinguts al poble on més es roba i on més es menteix i on més corrupció hi ha", canta en un altre fragment.

NO T'HO PERDIS: Sants és un dels 20 millors barris del món aquest 2022

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat