Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
MiiN Cosmetics bcn
Foto: Andrea Moya

Aquesta marca de cosmètica coreana obre la seva primera macro botiga a Barcelona

MiiN Cosmetics és una de les marques de cosmètica coreana de referència a Europa que ja compta amb 14 botigues per tot el continent

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

En els darrers anys l'interès per la cultura coreana ha augmentat notablement a Barcelona. El desembre de 2022, el grup coreà Blackpink va esgotar les 18.000 entrades pel seu concert al Palau Sant Jordi, moltes més que les 8.900 que van vendre dos anys enrere. Un altre exemple és l'interès per aprendre l'idioma. L'Escola Oficial d'Idiomes de Drassanes va haver de deixar a 60 alumnes fora perquè no tenien tantes places suficients. Aquesta 'coreamania' també ha arribat al món de la cosmètica de Barcelona, on ja hi ha diversos establiments on comprar aquests productes, que molts cops estan esgotats. El darrer a obrir ha estat el de MiiN Cosmetics, que arriba amb la seva primera macro botiga al centre de Barcelona.

MiiN Cosmetics bcn
Foto: Andrea Moya

MiiN Cosmetics és una de les marques de referència de cosmètica coreana a Europa, amb 14 establiments físics per tot el continent. En aquesta ocasió, la marca fundada a Barcelona per Lilin Yang obre la seva primera 'Flagship' (macro botiga) a la ciutat. El local ocupa 400 metres quadrats repartits en dues plantes al centre de Barcelona, concretament al carrer Balmes número 5, i obrirà les portes al públic dijous el 27 de juliol.

La nova botiga comptarà amb més de 40 marques de cosmètica coreana, així com amb dues marques pròpies: Ondo Beauty 36.5 i Meisani. A més, dins l'espai també hi haurà una zona de cabines on us podeu realitzar un tractament facial, així com una manicura o pedicura, realitzades únicament amb productes coreans, com si estiguéssiu en un centre de bellesa. Així que si voleu submergir-vos en una experiència entre els productes d'una de les marques més conegudes del moment, ho podreu fer a partir d'aquest dijous.

NO T'HO PERDIS: Els millors establiments de cosmètica

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat