Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caminar
Foto: Shutterstock

Aquestes apps et paguen per caminar

WeWard i Sweatcoin: t'expliquem com funcionen

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si sou dels que trieu el metro perquè arribeu tres minuts abans que caminant, aquestes apps potser us fa canviar d'opinió. Ja us advertim que no us fareu rics, però caminar per caminar, millor guanyar-hi alguna cosa, no?

Una de les aplicacions es diu WeWard, i ha estat creada a França, però ja funciona a Itàlia, Espanya, Bèlgica, Alemanya i al Regne Unit. I quant guanyes? Doncs això depèn de moltes coses. Primer, del nivell al qual estàs. Si vas pel primer nivell, et donarà 1 Ward cada 1.500 passos. Al segon nivell, cada 3.000 passos et donarà 2 Wards més. I així consecutivament segons es vagi pujant de nivell. Guanyis els Wards que guanyis, la conversió és diferent a cada país. A Espanya, Itàlia i Alemanya, per exemple, per 1 Ward et donen 0,005 €. Això vol dir que quan tinguis 100 Wards hauràs guanyat 50 cèntims. Amb 300 Wards et pots pagar un cafè! En canvi, a França i Bèlgica 1 Ward equival a 0,007 €. I al Regne Unit, per un Ward et donen 0,005 £.

Cal tenir en compte que màxim pots guanyar 25 Wards al dia, però hi ha diverses maneres que et poden fer guanyar Wards addicionals. Per exemple, els reptes: si l'App et planteja que caminis 5.000 passos en 30 minuts, pots guanyar 20 Wards. Una altra opció són els vídeos publicitaris: per cada vídeo que miris, guanyes 1 Ward. També pots respondre enquestes personalitzades o visitar els llocs que et marca l'aplicació al mapa de la teva ciutat. A Barcelona si visites el Park Güell pots guanyar 30 Wards, i amb La Boqueria, 10, o el Museu Picasso, 15. 

Per poder transferir els diners al teu banc, hauràs d'arribar als 3.000 Wards, és a dir, als 15 €. En aquell moment podràs decidir si vols transferir-los a un compte bancari, donar-los a una ONG o utilitzar-los com a descompte per algunes de les marques associades. 

Caminis el que caminis, és molt important que cada dia abans d'anar a dormir entris a l'aplicació i seleccionis 'Canjear pasos', de manera que l'app et comptabilitzi els passos que has fet. 

A banda d'aquesta app, n'hi ha una altra que es diu Sweatcoinel funcionament és similar, però la moneda canvia. En aquest cas, per cada 1.052 passos guanyes 1 SWC. En aquest cas, cada dia l'app va actualitzant una espècie de botiga interna amb productes diveros que pots comprar amb la seva moneda: des de sabates d'alta tecnologia, fins a iPhones, passant per classes de yoga antigravetat. Igual que WeWard, també t'ofereix l'opció de donar a ONG i entitats humanitàries.

No t'ho perdis: Les millors rutes a peu per descobrir Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat