Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Promoción especial de Vueling y Ryanair
FOTO: ShutterstockPromoción especial de Vueling y Ryanair

Aquestes són les aerolínies europees amb més despeses ocultes en el preu

L'anomenat 'preu per degoteig' pot encarir el cost del vol fins a un 340% respecte de l'oferta de sortida

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

La setmana passada va saltar la notícia que el govern del Regne Unit es planeja prendre mesures enèrgiques contra les aerolínies que imposen una gran quantitat de tarifes ocultes en el preu dels seus vols, sobretot en detalls com les reserves de seients o l'equipatge addicional. 

I mentre desapareixen aquestes desagradables sorpreses, s'ha publicat la llista de les aerolínies europees que són les pitjors pel que fa a tarifes ocultes i preus inflats, tot perquè estiguem previnguts i puguem prendre les decisions oportunes.

NetVoucherCodes, un lloc web d'ofertes i vals de descompte del Regne Unit, ha investigat una mica per descobrir quines aerolínies europees són més addictes a aplicar preus per degoteig (és a dir, afegir càrrecs addicionals al preu d'un viatge, a més del cost anunciat) . 

La companyia va elaborar una llista de les principals aerolínies del món, va seleccionar una ruta per a cadascuna que partia el mateix dia per aproximadament la mateixa distància i va calcular quantes tarifes es van afegir al preu del bitllet. 

aeroport el prat
Foto: Shutterstock

Les companyies que més pugen el preu

Potser això no és una sorpresa, però Ryanair va ser la companyia més addicta a aplicar les tarifes ocultes, per un marge força significatiu. Optar per equipatge facturable de 20 kg, bossa de mà, via ràpida, selecció de seient i assegurança va disparar el cost del vol un 344%. 

Segons la investigació de NetVoucherCodes, Wizz Air ocupa el segon lloc, amb un cost total de vol que va pujar al 273% del preu anunciat, és a dir, gairebé tres vegades l'import original. easyJet va quedar en tercer lloc, amb un augment del preu dels vols del 170%. Vueling, de referència a Barcelona, ​​ocupa la cinquena plaça.

Si voleu estalviar diners quan reserveu el vostre proper vol, sembla que la millor manera d'evitar una tarifa oculta és no seleccionar el seient. El 90% de les aerolínies de tot el món inclouen això com un complement, però algunes companyies permeten triar-lo de forma gratuïta dins del període de facturació de 24 hores abans de la sortida. 

Top 10 de les aerolínies amb més tarifes ocultes

  1. Ryanair
  2. Wizz Air
  3. easyJet
  4. Air Europa
  5. Vueling
  6. Jet2.com
  7. Finnair
  8. Norwegian
  9. British Airways
  10. Lufthansa

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer abans de morir

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat